Kristo Napisano 8 Marca 2015 #287407 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wiek: 15 lat Staż na forum: 7 miesięcy Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin DM TOP MAPS, Admin AIM/AWP Only HS, Redaktor FanPage'a, Redaktor, Recenzent. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Nie jestem w stanie określić. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Fifa 15 to kolejna wersja kultowej gry piłkarskiej stworzonej przez EA Sports. Tak samo jak Fifa 14 ta posiada tryb gry Ultimate Team, czyli że można grać z inny ludźmi z całej Polski Online, gra w tym trybie jest podzielona na ligi, zaczynamy od 10 ligi i staramy się wbić jak najwyżej. Budujemy swój własny skład jaki chcemy, oczywiście na początku dostajemy byle jakich zawodników ale zawsze jednego z Klubu który wybierzemy na pierwszy mecz treningowy Ulimate Team. W nowej wersji tej gry oczywiście została poprawiona Grafika i wygląd piłkarzy, mamy również możliwość korzystania całkiem z innego Panelu gry niż w przypadku Fify 14 (praktycznie panel główny jest taki sam jak w Fifie 14 ale panel Ultimate Team jest całkiem inny). Polecam zagrać w tą grę, bo na prawdę warto, zachęcam !. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Marca 2015 Premium #287408 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Skoro mialeś już tyle rang to po co Ci znów jddna z nich ? Nie wiem co z Tobą wariacie ale zmieniasz kolorki na zawołanie. Co do podania jestem na NIE : -słaba tecenzja,mało porywająca,za krótka. Nie wysiliłeś się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Marca 2015 #287411 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem na TAK. Recenzja dobra, gra jest super gram w nią od bardzo dawna. Byłeś już na tym stanowisku i spisywałes się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #287413 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 jestem na nie Poniewaz cie nie lubie ale to nie ma nic zwiazanego z twoim podaniem chyba . A wiec powody recenzja slaba i dam reke uciac ze za jakis miesiac zrezygnujesz z tego "Ty łowco rang" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287453 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Recenzja na dobrym poziomie , może i zrezygnowałeś ze wszystkich rang ale warto dać drugą szansę dlatego też jestem na TAK. PS. Nie szalej tak z rangami wytrwaj na jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Marca 2015 #287469 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Pełniłeś już tą funkcje i nie było żadnych problemów, recenzja bardzo fajna. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287476 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Recenzja dobra,miales juz ta funkcje i nie bylo problemow co do podania jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287481 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Recenzję oceniam w skali do dziesięciu na osiem. Wydaje mi się, że warto dać mu tę drugą szansę. Łap moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287529 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 na NIE. - Lecisz tylko na kolorek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287604 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na NIE: - Recenzja nie jest najlepsza - Zdobywasz rangi, a po tygodniu z nich rezygnujesz - Lecisz na kolorki - Na początek przemyśl swoje postępowanie, bo jeśli znów masz rezygnować z tej rangi, to może napisz o zamknięcie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287703 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 zachęcam !. Dwa błędy przy jednym wyrazie, nic tylko pogratulować. Odbuduj reputację, trzymając się na obecnych rangach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287704 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi