Kristo Napisano 8 Marca 2015 #287407 Napisano 8 Marca 2015 Wiek: 15 lat Staż na forum: 7 miesięcy Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin DM TOP MAPS, Admin AIM/AWP Only HS, Redaktor FanPage'a, Redaktor, Recenzent. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Nie jestem w stanie określić. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Fifa 15 to kolejna wersja kultowej gry piłkarskiej stworzonej przez EA Sports. Tak samo jak Fifa 14 ta posiada tryb gry Ultimate Team, czyli że można grać z inny ludźmi z całej Polski Online, gra w tym trybie jest podzielona na ligi, zaczynamy od 10 ligi i staramy się wbić jak najwyżej. Budujemy swój własny skład jaki chcemy, oczywiście na początku dostajemy byle jakich zawodników ale zawsze jednego z Klubu który wybierzemy na pierwszy mecz treningowy Ulimate Team. W nowej wersji tej gry oczywiście została poprawiona Grafika i wygląd piłkarzy, mamy również możliwość korzystania całkiem z innego Panelu gry niż w przypadku Fify 14 (praktycznie panel główny jest taki sam jak w Fifie 14 ale panel Ultimate Team jest całkiem inny). Polecam zagrać w tą grę, bo na prawdę warto, zachęcam !. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align]
venividiwandi Napisano 8 Marca 2015 #287408 Napisano 8 Marca 2015 Skoro mialeś już tyle rang to po co Ci znów jddna z nich ? Nie wiem co z Tobą wariacie ale zmieniasz kolorki na zawołanie. Co do podania jestem na NIE : -słaba tecenzja,mało porywająca,za krótka. Nie wysiliłeś się ...
`Shooter. Napisano 8 Marca 2015 #287411 Napisano 8 Marca 2015 Jestem na TAK. Recenzja dobra, gra jest super gram w nią od bardzo dawna. Byłeś już na tym stanowisku i spisywałes się bardzo dobrze.
Livio Napisano 8 Marca 2015 #287413 Napisano 8 Marca 2015 jestem na nie Poniewaz cie nie lubie ale to nie ma nic zwiazanego z twoim podaniem chyba . A wiec powody recenzja slaba i dam reke uciac ze za jakis miesiac zrezygnujesz z tego "Ty łowco rang"
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287453 Napisano 9 Marca 2015 Recenzja na dobrym poziomie , może i zrezygnowałeś ze wszystkich rang ale warto dać drugą szansę dlatego też jestem na TAK. PS. Nie szalej tak z rangami wytrwaj na jednej
bydlak Napisano 9 Marca 2015 #287469 Napisano 9 Marca 2015 Pełniłeś już tą funkcje i nie było żadnych problemów, recenzja bardzo fajna. Jestem na Tak
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287476 Napisano 9 Marca 2015 Recenzja dobra,miales juz ta funkcje i nie bylo problemow co do podania jestem na TAK
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287481 Napisano 9 Marca 2015 Recenzję oceniam w skali do dziesięciu na osiem. Wydaje mi się, że warto dać mu tę drugą szansę. Łap moje tak.
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287604 Napisano 9 Marca 2015 Jestem na NIE: - Recenzja nie jest najlepsza - Zdobywasz rangi, a po tygodniu z nich rezygnujesz - Lecisz na kolorki - Na początek przemyśl swoje postępowanie, bo jeśli znów masz rezygnować z tej rangi, to może napisz o zamknięcie podania
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287703 Napisano 9 Marca 2015 zachęcam !. Dwa błędy przy jednym wyrazie, nic tylko pogratulować. Odbuduj reputację, trzymając się na obecnych rangach.
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287704 Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
9 Mar
8
8 Mar
4
Najaktywniejsi w tym temacie