聽Kristo Napisano 8 Marca 2015 #287407 Udost臋pnij Napisano 8 Marca 2015 Wiek: 15 lat Sta偶 na forum: 7 miesi臋cy Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: Admin DM TOP MAPS, Admin AIM/AWP Only HS, Redaktor FanPage'a, Redaktor, Recenzent. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilo艣膰 czasu jak膮 po艣wi臋cisz na zdawanie recenzji: Nie jestem w stanie okre艣li膰. Przyk艂ad jednej recenzji (napisana samemu, internetem mo偶na si臋 wspomaga膰 [align=center][/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Fifa 15 to kolejna wersja kultowej gry pi艂karskiej stworzonej przez EA Sports. Tak samo jak Fifa 14 ta posiada tryb gry Ultimate Team, czyli 偶e mo偶na gra膰 z inny lud藕mi z ca艂ej Polski Online, gra w tym trybie jest podzielona na ligi, zaczynamy od 10 ligi i staramy si臋 wbi膰 jak najwy偶ej. Budujemy sw贸j w艂asny sk艂ad jaki chcemy, oczywi艣cie na pocz膮tku dostajemy byle jakich zawodnik贸w ale zawsze jednego z Klubu kt贸ry wybierzemy na pierwszy mecz treningowy Ulimate Team. W nowej wersji tej gry oczywi艣cie zosta艂a poprawiona Grafika i wygl膮d pi艂karzy, mamy r贸wnie偶 mo偶liwo艣膰 korzystania ca艂kiem z innego Panelu gry ni偶 w przypadku Fify 14 (praktycznie panel g艂贸wny jest taki sam jak w Fifie 14 ale panel Ultimate Team jest ca艂kiem inny). Polecam zagra膰 w t膮 gr臋, bo na prawd臋 warto, zach臋cam !. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center] [/align]聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Marca 2015 #287408 Udost臋pnij Napisano 8 Marca 2015 Skoro miale艣 ju偶 tyle rang to po co Ci zn贸w jddna z nich ? Nie wiem co z Tob膮 wariacie ale zmieniasz kolorki na zawo艂anie. 聽 Co do podania jestem na NIE : 聽 -s艂aba tecenzja,ma艂o porywaj膮ca,za kr贸tka. 聽 Nie wysili艂e艣 si臋 ... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Marca 2015 #287411 Udost臋pnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem na TAK. Recenzja dobra, gra jest super gram w ni膮 od bardzo dawna. By艂e艣 ju偶 na tym stanowisku i spisywa艂es si臋 bardzo dobrze. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Marca 2015 #287413 Udost臋pnij Napisano 8 Marca 2015 jestem na nie Poniewaz cie nie lubie ale to nie ma nic zwiazanego z twoim podaniem chyba . A wiec powody recenzja slaba i dam reke uciac ze za jakis miesiac zrezygnujesz z tego "Ty 艂owco rang" Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2015 #287453 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 Recenzja na dobrym poziomie , mo偶e i zrezygnowa艂e艣 ze wszystkich rang ale warto da膰 drug膮 szans臋 dlatego te偶 jestem na TAK. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 PS. Nie szalej tak z rangami wytrwaj na jednej 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 9 Marca 2015 #287469 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 Pe艂ni艂e艣 ju偶 t膮 funkcje i nie by艂o 偶adnych problem贸w, recenzja bardzo fajna. Jestem na Tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2015 #287476 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 Recenzja dobra,miales juz ta funkcje i nie bylo problemow co do podania jestem na TAK聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2015 #287481 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 Recenzj臋 oceniam w skali do dziesi臋ciu na osiem. Wydaje mi si臋, 偶e warto da膰 mu t臋 drug膮 szans臋. 艁ap moje tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2015 #287529 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 na NIE. 聽 聽 聽 - Lecisz tylko na kolorek... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2015 #287604 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na NIE: 聽 - Recenzja nie jest najlepsza 聽 - Zdobywasz rangi, a po tygodniu z nich rezygnujesz 聽 - Lecisz na kolorki 聽 - Na pocz膮tek przemy艣l swoje post臋powanie, bo je艣li zn贸w masz rezygnowa膰 z tej rangi, to mo偶e napisz o zamkni臋cie podania 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287703 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 聽 聽 zach臋cam !. 聽 Dwa b艂臋dy przy jednym wyrazie, nic tylko pogratulowa膰.聽 聽 聽 聽 Odbuduj reputacj臋, trzymaj膮c si臋 na obecnych rangach.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287704 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi