Skocz do zawartości

Odstrzelony - heaVeN

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[align=center]hi im sqn: Witam, masz czas na przeprowadzenie wywiadu ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Siemka. Ja zawsze chętny :)

[/align]

[align=center]hi im sqn: W takim razie opowiedz o sobie.

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Mam na imię Michał. Mam również 12 wiosen. Mieszkam w Gubinie (przy samej granicy z Niemcami). Lubię pokarać trochę w cs'a, szczególnie tych rudych. :D

[/align]

[align=center]hi im sqn: Uprawiasz jakiś sport ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Tak, szczególnie piłkę nożną. Także nie zachęce się do pogrania w siatkówkę lub pobiegać.

[/align]

[align=center]hi im sqn: A jaki jest twój idol z piłki nożnej ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Hmmm, mam dużo. Ale tym jedynym i najlepszym jest Lionel Messi. Podziwiam go i jak każdy obserwuje jak gra na meczach.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Wnioskuje z tego, że twoją ulubioną drużyną to Barcelona.

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Bingo ! Zawsze i wszędzie... Jednak też bardzo lubię Chelsea. To tam bym podziwiał Oscara lub Hazarda.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Tak jak ja :). A twoje życiowe motto ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Moje życiowe motto to nie wiem sam, Ci co się sprzedali na zawsze są przegrani !! By dzejki  :D

[/align]

[align=center]hi im sqn: Co sądzisz o MH ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: MH, MH, MH. Cóż to powiedzieć. Moim zdaniem jest najlepszą siecią w kraju. Poznałem tu fajnych ludzi, z którymi można pogadać nawet szczerze. Tak samo jak pogadać to tak samo i pograć, bo bez tego by się nikt tu nie znał. Są takie osoby co się znają, ale jest na pewno ich mało.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Dlaczego zdecydowałeś się na akurat tą rangę ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Zdecydowałem się na tę rangę, ponieważ znam się bardzo dobrze na sprawach z pluginami lub z podobnymi.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Starasz się o jeszcze jakąś?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: W sumie, chciałem być w UBTeam, ale kolega wyprzedził mnie z podaniem. xDD I to było akurat wtedy, gdy się przyznałem do swojego wieku, co mnie bardzo zadowala z mojego samopoczucia.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Ile grasz już w cs`a i czy dalej chcesz w niego grać ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Gram już w cs'a dobre 6/7 lat. Gdzie tyle sieci minąłem, że makabra. Zawsze miałem oko na tą sieć, lecz jak wbijałem na serwer, zawsze mnie zabijali i się wkurzałem jak i wychodziłem. No zobaczymy czy będę dalej grać. Mam jeszcze piłke do ogarnięcia. Ale jeszcze mało czasu do osiemnastki. ,,Nic nie trwa wiecznie wiesz o tym dobrze wczoraj się urodziłeś jutro Ci szykują pogrzeb". XDD

[/align]

[align=center]hi im sqn: Hehe :D. Kogo byś usunął z MH ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Oj, trudno powiedzieć, bardzo. Wszyscy na razie mi sprzyjają do gustu, ale, niektórych gangsterów z JB bym usunął xDD.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Grasz w jakieś inne gry ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Gram, gram. Między innymi właśnie w GO coś tam próbuje grać. Jeszcze poszukam fajnych gier, bo ponoć CS:Source jest fajne.

[/align]

[align=center]hi im sqn: W lol`a ze mną dawaj xD. Co byś dodał na MH ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Hehe, a tak właśnie wszystko jest na swoim miejscu jak ma być w najlepszej sieci. Poukładane, styl forum ładny, tylko te problemy dalej mnie męczą co nie mogę pisać tematów ładnych w dziale Multi-Amxx.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Kto według ciebie najbardziej spełnia swoje rangowe obowiązki?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Najbardziej ? To chyba Danke:* robi wszystko i jak najlepiej dla sieci. Wszędzie jej pełno, również można z nią dobrze porozmawiać. 

Także z Opiekunów, to knoppcio. Chce On jak najlepiej dla swojego serwera.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Kończymy już prawie :D. Może jakiś suchar ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: No dobra, ja też już muszę iść :D

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Co wyjdzie, gdy się połączy blondynkę z betonem ?

[/align]

[align=center] - Pustak.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Hehehe xD. Ok, chciałbyś kogoś pozdrowić ?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Wszystkich graczy MH !

[/align]

[align=center]hi im sqn: No to dzięki za wywiad, trzym się tam :D

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: Ja też bardzo dziękuje, udany. 3maj się.

[/align]

• Premium

Wywiad okej, Trochę większe literki by się przydały, oraz odstępy między wpowiedziami Twoimi, oraz Twojego rozmówcy. Trochę krótko, ale wywiad jest naprawdę super. Plusik

Chociaż jest kilka błędów stylistycznych i gramatycznie nie poprawnych takich jak:

heaVeN | Multi-Head.pl: Tak, szczególnie piłkę nożną. Także nie zachęce się do pogrania w siatkówkę lub pobiegać - Zdanie bez ładu i składu, jako osoba przeprowadzająca wywiad powinineś to poprawić

hi im sqn: A jaki jest twój idol z piłki nożnej ?-Też źle. Bardziej Kto jest Twoim idolem grającym w piłkę nożną(pomijam twój z małej litery)

hi im sqn: Wnioskuje z tego, że twoją ulubioną drużyną to Barcelona. --znowu źle-Twoją ulubioną drużyną jest Barcelona

heaVeN | Multi-Head.pl: Bingo ! Zawsze i wszędzie... Jednak też bardzo lubię Chelsea. To tam bym podziwiał Oscara lub Hazarda.- to też źle. Tam bym za to podziwiał Oscara lub Hazarda

heaVeN | Multi-Head.pl: MH, MH, MH. Cóż to powiedzieć. Moim zdaniem jest najlepszą siecią w kraju. Poznałem tu fajnych ludzi, z którymi można pogadać nawet szczerze. Tak samo jak pogadać to tak samo i pograć, bo bez tego by się nikt tu nie znał. Są takie osoby co się znają, ale jest na pewno ich mało.-Powtórzenia pogadać nawet szczerze? Wtf? Bardziej coś z którymi można szczerze pogadać

hi im sqn: Dlaczego zdecydowałeś się na akurat tą rangę ?-chyba tę-nie jestem pewny

heaVeN | Multi-Head.pl: Zdecydowałem się na tę rangę, ponieważ znam się bardzo dobrze na sprawach z pluginami lub z podobnymi=nie dokończone zdanie tak na dobrą sprawę

[align=center]hi im sqn: Starasz się o jeszcze jakąś?

[/align]

[align=center]heaVeN | Multi-Head.pl: W sumie, chciałem być w UBTeam, ale kolega wyprzedził mnie z podaniem. xDD I to było akurat wtedy, gdy się przyznałem do swojego wieku, co mnie bardzo zadowala z mojego samopoczucia. boże za co- nie wiem o co chodzi na dobrą sprawę

[/align]

Ale jeszcze mało czasu do osiemnastki. -błąd logiczny nie może być jeszcze mało czasu;p

heaVeN | Multi-Head.pl: Oj, trudno powiedzieć, bardzo. Wszyscy na razie mi sprzyjają do gustu-przypadają nie sprzyjają

Wszędzie jej pełno, również można z nią dobrze porozmawiać. jak z kimś można dobrze porozmawiać:D?

Poukładane, styl forum ładny, tylko te problemy dalej mnie męczą co nie mogę pisać tematów ładnych w dziale Multi-Amxx.

-zdanie bez sensu

hi im sqn: Kto według ciebie najbardziej spełnia swoje rangowe obowiązki?-Ciebie z duzej litery. Z małej oznacza brak szacunku dla rozmówcy

Gość Guest

Wywiad nie powala i do tego ta czcionki, która zbyt mocno kuje w oczy, jeszcze wiele pracy przed Tobą by robić dobre wywiady, ale wierzę, że Ci się uda, dostajesz plusa na zachętę :D

Gość Guest

Otrzymasz + na zachętę bo jakąś prace w to włożyłeś . Niestety wywiad jak dla mnie kiepski , kolorystycznie nie zaciekawię czcionka też niedopasowana , poza tym brakuje odstępu między linijkami  i tak jak wspomnieli poprzednicy nie potrzebne to "| Multi-Head.pl

" .

Praktyka czyni mistrza nie poddawaj się rób swoje a z czasem będzie lepiej , może nasze uwagi Ci w tym pomogą ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych wywiadach

Gość Guest

Dość średni ten wywiad. Tak jak poprzednicy.- Dopisek "| Multi-Head.pl" jest całkowicie zbędny. Trening czyni mistrza, także liczę na poprawę twoich wywiadów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...