Samurai Napisano 8 Marca 2015 #286885 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nick:SouL ? Wiek:14 skonczone Doświadczenie (w byciu adminem):Żadne, ale mogę się szybko nauczyć ;D Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:2 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Chciałbym pomóc ogarnąć serwer i pomóc innym graczom z ich problemami Jestem miły, często można mnie spotkać na serwerze ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 h Kontakt:Steam / ts3 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/SouL%20%E2%98%85/80.72.43.106:27022/ , http://www.gametracker.com/player/Mlody%20%3AD/80.72.43.106:27022/ Grałem na 2 nickach , ale zostaje przy SouL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Marca 2015 #286894 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nick:SouL ? Wiek:14 skonczone Doświadczenie (w byciu adminem):Żadne, ale mogę się szybko nauczyć ;D Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Jak wiadomo wiek to tylko liczba i w tym przypadku to prawda. Często gramy razem i bez problemu wszystkiego Cie nauczę wraz z doświadczonym Twoim bratem. Śmiało możemy Cie pilnować i podpowiadać a wszystko załapiesz i przebijesz wiedzą i umiejętnościami aktualnych adminów na tym serwerze. Jestem na tak. W przypadku zaakceptowania podania deklaruje się w pomocy Mikołajowi Proszę aby podjęła ostateczną decyzje, znajomość nie będzie miała wpływu na zaakceptowanie bądź odrzucenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 8 Marca 2015 #286919 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Pewnie, że na TAK ! Jesteś ogarnięty, aktywny i trafnie zgłaszasz na u@ czy steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2015 #286920 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Mimo wieku w Twoim przypadku jestem jak najbardziej na tak. Jesteś ogarnięty, dobrze się z Tobą rozmawia, kulturalny, znasz się na czitach (przynajmniej rozmawialiśmy o paru na serwie). Tak samo jak @Malu jestem gotów pomóc Ci to ogarnąć, gdybyś czegoś nie wiedział/nie był pewien, więc w razie pytań zgłaszaj się do mnie śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 8 Marca 2015 #287005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Też jestem na tak, jesteś ogarnięty jak na swój wiek, chociaż sam kilku rzeczy nie wiem, ale jak będziesz potrzebował pomoc mów, a ja postaram się pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287127 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem na TAK w twoim wieku też byłem adminem ( oczywiście oszukiwałem z wiekiem) i bardzo dobrze mi to szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 8 Marca 2015 #287157 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Oczywiście, że na tak! Chłopak ogarnięty pomimo tych 14 lat Kulturalny Zgłasza na u@ Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287164 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 No pewnie,że na tak same trafne strzaly na u@ nie spotkalem sie zeby lamal reg kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Marca 2015 #287543 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na TAK! Młody ogarnie na pewno Często na serwerze, aktywny. Co do amx i doświadczenia wsparcie ma także spokojnie sobie poradzi Powodzenia :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287588 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 NA tak ogarnięty , pomimo wieku myśle że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Marca 2015 Premium VIP #287750 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi