EvO Napisano 8 Marca 2016 #407103 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Z okazji dnia Kobiet chcielibyśmy życzyć wam Wszystkiego co najlepsze, samych radosnych dni, pogody ducha, braku zmartwień, zadowolenia z Siebie i najbliższych, oraz mnóstwo szczęścia i radości. Życzymy wam również znalezienia swojej drugiej połówki, która w każdym dniu będzie was traktowała jak owego 8 marca. Pamiętajcie, że to wy jesteście sensem życia mężczyzn. Wszystkiego Najlepszego! Z pozdrowieniami administracja Multi-Head. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 8 Marca 2016 #407110 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dziękujemy za życzenia! Hehe. A tak na serio to też się dołączam do życzeń. Wszystkiego Najlepszego kobitki ! :wub: :wub: :wub: :wub: :give_rose: :serce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 8 Marca 2016 #407118 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Podpinam się Dzięki za to że jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 8 Marca 2016 #407120 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Najlepszego dziewczyny duzo szczescia milosci i co najwazniejsza ZDROWIA ! Pozrawiam #Fejmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marca 2016 #407121 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Chyba każdy coś dołożył Ja również życzonka na głównej stronie obok logo dla Was zamieściłem Mam nadzieję, że taka pamięć Wam wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Marca 2016 #407123 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Chyba każdy coś dołożył Ja również życzonka na głównej stronie obok logo dla Was zamieściłem Mam nadzieję, że taka pamięć Wam wystarczy Mi nie wystarczy! Ja chcę jeszcze jak na goblina przystało trochę mięsa kurierem! Ale dziękujemy Wam (ja i moje koleżanki i inne gobliny) za pamięć. A sensem życia @@nynek wcale nie są kobiety, tylko lodówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Marca 2016 #407126 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Też się podpisuje kociaczki :* Wszystkiego Najlepszego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Marca 2016 #407129 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 to i ja sie dopisuje najlepszego misiaki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 8 Marca 2016 #407132 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Co by było jakby na świecie nie było kobiet tylko mężczyźni? :huh: Nawet nie chcę o tym myśleć! Wszystkiego naj najlepszego :give_rose: :love: :serce: :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 8 Marca 2016 #407140 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 No to wszystkiego dobrego w dniu Waszego święta Niech kuchnia Wam szeroką będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 8 Marca 2016 #407149 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Również dołączam się do życzeń kobitki :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 8 Marca 2016 #407155 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 a ja się nie podpinam! i już... jest to data oddająca hołd feministkom oraz wariatkom - kobiety walczyły o równouprawnienie w 1910 i dlatego mamy taki dzień. Kobiety mogą mieć swoje prawa, a mężczyźni swoje! Równouprawnienie won! facet ma rodzić dzieci, a kobieta chce naparzać w kamieniołomach? Wszystkim się w głowach poprzewracało. Kobieta jest delikatniejsza i ma być adorowana oraz szanowana przez faceta cały ROK, ale bez takich pseudoświąt. FACECI! Szanujmy je na co dzień, a nie w jeden dzień mąż składa życzenia , a 9. marca trzaska po twarzy bo zupa była za słona... Ja Wam dziewczyny oczywiście życzę zdrówka i sukcesów, ale na co dzień - nie tylko dziś ! PS. Dodam, że jest to obrządek komunistyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 8 Marca 2016 #407168 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Wszystkiego dobrego kobitki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 8 Marca 2016 #407186 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Też się dołączam Wszystkiego najlepszego :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Marca 2016 #407195 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Wszystkiego najlepszego słoneczka! :* Podpinam się bardzo serdecznie! Wasz kochany Lovek! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 8 Marca 2016 #407196 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Wszystkiego najlepszego loszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Marca 2016 #407197 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 To i ja dołączam! Wszystkiego najlepszego nasze kochane Kobiety <3 :give_rose: :give_rose: :love: :love: :serce: :serce: :* :icecream+18: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Marca 2016 #407200 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 No dzięki mordy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 8 Marca 2016 #407201 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dziękuje za życzenia :** <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 8 Marca 2016 #407205 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Bardzo dziękuję :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Marca 2016 #407210 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Najlepszego dziewczyny :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 8 Marca 2016 #407215 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 To i ja się dołączę z życzeniami. Wszystkiego najlepszego nasze Kobiety :* Mimo tego, że jesteście takie to i tak Was Kochamy! Dedykuję wam pioseneczkę Wszystkiego najlepszego! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 8 Marca 2016 #407078 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ja również dodam coś od siebie Wszystkim Paniom życzę: dużo zdrowia, szczęścia, miłości, jak najmniej problemów w życiu prywatnym, spełnienia wszystkich marzeń oraz sukcesów w pracy i szkole. Żyjcie nam 100 Lat :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Marca 2016 #407453 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dziękuję bardzo wszystkim Panom za życzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 9 Marca 2016 #407478 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi