Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285351 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Mam propozycje na konkurs reklamowy. Prościutki konkurs, kto ma więcej wygrywa i tyle. Nagrody to już czekam na administracje jeżeli konkurs by się przyjął wogóle. No chyba że już jest taki a go nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285361 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Moim zdaniem konkurs miałby sens. Przypuszczam, że jakaś część użytkowników by się skusiła na wzięcie udziału. Administracja by za wiele nie straciła dając np. w zamian za nagrodę jakiegoś vipa/ klasę premium na serwerze bądź też rangę premium na forum, więc z tego aspektu też wygląda to opłacalnie. Reklamowania forum nigdy za wiele, więc może i ma ten konkurs siłę przebicia. Osobiście jestem za takim prostym, lecz korzystnym (tak mi się wydaje) konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Marca 2015 #285375 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Był taki konkursik i nie wypalił za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Marca 2015 #286150 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ostateczną decyzję zostawiam w rękach wyższych, lecz z tego co wiem to nie było sensu (bynajmniej kiedyś) robienia takowego konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Marca 2015 #289744 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Póki co wstrzymajmy się z takimi konkursami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Marca 2015 #289745 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi