Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #284955 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Data i godzina: 16:00 Nick admina/gracza, który zawinił: @CrazyKills@ Dowody: Demko http://www12.zippyshare.com/v/jvvFcS2J/file.html od 16 minuty widać głosowanie Świadkowie: Raczej nikt się nie wypowie ale na demku wszystko ładnie widać Uzasadnienie: Niestety po raz kolejny muszę pisać skargę o to samo, tyle razy już o tym było mówione ale dalej admin robi swoje. Mianowicie chodzi mi o bezpodstawne zmienianie mapek. Admin Crazy na zmienionej mapce przyznał się że to on zmienił bo 2 typa mu napisało żeby zmienił no kurcze nie o to chodzi. Teorytycznie głosowanie na mapki było lecz to i tak zapewne były to mapy faworyzowane. I przez takie zmienianie gra się tylko mapy assault, rats, i dust. Ludzie wybrali mape Eldorado to powinni grać na niej do końca a jeśli już się tak admin upiera na zmianę to chociaż zrobić to vote czy gracze wgl. chcą mieć tą zmiane. Czy to tak dużo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 4 Marca 2015 #285048 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zapraszam admina @CrazyKills@ do wypowiedzenia w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285162 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Przypominam ,że admin na wypowiedź w skardze ma 24h , poproszę również aby Opiekun Serwera @Galaxy zajął się tą sprawą ponieważ to już kolejna skarga na admina Cod 45k o vote/zmianę map . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285171 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Świadek by_HackeD zgłasza się. Opis Sytuacji: Ja oraz @CrazyKills@ byliśmy na Codzie, Ja na Spec ale później graliśmy razem, Ja niestety mam statystyki włączone więc Vote nie widzę czy zmiana jest czy nie ma, Pytałem się Crazy czy robił vote to powiedział ,że robił. Wybrane mapy nie były west,eldo,rats i wiocha (To są mapy często grane) Były 2 nie grane i 2 grane, Rats 1337 był 1 ale co się dziwić, 70% ludzi wybiera tą mapę i lubi na Niej grać, Jest standardowa. Nie wnoszę nic do sprawy ,ponieważ miałem statystyki włączone ale też nie widziałem po niżej albo w config ,żeby było jakieś vote niż np. na Mapę, Dowód potwierdzi ale to @CrazyKills@ i Galaxy muszą sie wypowiedzieć. Ale świadkiem jestem ,że amx_vote "Zmiana?" "Tak" "Nie" nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 5 Marca 2015 #285201 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Oczywiscie sprawa sie zajme ale do 15:16 czekamy na wypowiedz admina @CrazyKills@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285304 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Czas na wypowiedź w skardze minął Opiekuna Serwera @Galaxy poproszę o dodanie ostrzenia dla admina @@CrazyKills@ do działu adminów za brak wypowiedzi w skardze . M@ proszę o zamknięcie tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 5 Marca 2015 #285312 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi