Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga za zmiane po raz kolejny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: 16:00

Nick admina/gracza, który zawinił: @CrazyKills@

Dowody: Demko http://www12.zippyshare.com/v/jvvFcS2J/file.html od 16 minuty widać głosowanie

Świadkowie: Raczej nikt się nie wypowie ale na demku wszystko ładnie widać

Uzasadnienie: Niestety po raz kolejny muszę pisać skargę o to samo, tyle razy już o tym było mówione ale dalej admin robi swoje. Mianowicie chodzi mi o bezpodstawne zmienianie mapek. Admin Crazy na zmienionej mapce przyznał się że to on zmienił bo 2 typa mu napisało żeby zmienił no kurcze nie o to chodzi. Teorytycznie głosowanie na mapki było lecz to i tak zapewne były to mapy faworyzowane. I przez takie zmienianie gra się tylko mapy assault, rats, i dust. Ludzie wybrali mape Eldorado to powinni grać na niej do końca a jeśli już się tak admin upiera na zmianę to chociaż zrobić to vote czy gracze wgl. chcą mieć tą zmiane. Czy to tak dużo???

Gość Guest

Przypominam ,że admin na wypowiedź w skardze ma 24h , poproszę również aby Opiekun Serwera @Galaxy zajął się tą sprawą ponieważ to już kolejna skarga na admina Cod 45k o vote/zmianę map .

Gość Guest

Świadek by_HackeD zgłasza się.

Opis Sytuacji:

Ja oraz @CrazyKills@ byliśmy na Codzie, Ja na Spec ale później graliśmy razem, Ja niestety mam statystyki włączone więc Vote nie widzę czy zmiana jest czy nie ma, Pytałem się Crazy czy robił vote to powiedział ,że robił.

Wybrane mapy nie były west,eldo,rats i wiocha (To są mapy często grane)

Były 2 nie grane i 2 grane, Rats 1337 był 1 ale co się dziwić, 70% ludzi wybiera tą mapę i lubi na Niej grać, Jest standardowa.

Nie wnoszę nic do sprawy ,ponieważ miałem statystyki włączone ale też nie widziałem po niżej albo w config ,żeby było jakieś vote niż np. na Mapę, Dowód potwierdzi ale to @CrazyKills@ i Galaxy muszą sie wypowiedzieć.

Ale świadkiem jestem ,że amx_vote "Zmiana?" "Tak" "Nie" nie było.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...