Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284525 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam, na wstępie chciałbym podkreślić, że taki temat juz istnieje, choć na forum dd2#1, a problem dotyczy wszystkich serwerów MultiHead, a mianowicie występuje problem z crash'em cs'a wyłącznie przez serwery mh. Gdy się wejdzie na serwer to po wyborze teamu cs się zamyka sam i ten problem występuje tylko na steam i nie tylko ja mam ten problem, są inni. Jest ktoś w stanie to ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284528 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja dzisiaj miałem ten problem, zrobiło mi się tak 3 razy po czym odłączyłem internet i podłączyłem na nowo co pomogło i działa to tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284530 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mi akurat nic nie pomaga. Żadne odłączanie i ponowne włączanie. Reinstall też nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 3 Marca 2015 #284534 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Podpisuję się pod tym wszystkim. Dodam, że pomagałam jednemu z adminów ogarnąć ten "problem", próbowaliśmy dosłownie wszystkich sposobów, bo myśleliśmy, że to coś ze steamem, ale i tak bez skutku, nic nie pomaga. Czego by nie zrobił to dzieje się tak samo, więc musi to być wina serwerów MH. Sporo tematów jest o tym i kompletnie nie wiadomo o co chodzi - czyżby to była wina dproto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 3 Marca 2015 #284567 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 U mnie od aktualizacji steam 3 dni temu, ta sama historia. http://www8.zippyshare.com/v/PbQj6KrT/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284587 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mi sie robi tak samo i nic nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 3 Marca 2015 #284589 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pisałem już o tym w paru tematach Nic a nic nie pomaga nawet "głupi" format...od 1 marca od wieczorka nie mogę wejść na żaden serwer Multi-Head. Dzisiaj próbowałem na samym modemie(router odłączyłem, a modem z multimedii) wejść i też nic. Z tego co widać ludzi z tym problemem przybywa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 3 Marca 2015 #284599 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No więc też się wypowiem. Dzieje mi się tak gdy gram na laptopie, myślałem że to z powodu iż się przegrzewa(na kompie mi się tak nie dzieje), jednak ostatnio co raz częściej crashuje cs całkowicie, nie wiem czy tylko na serwerach m-h, bo tylko na takich gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 3 Marca 2015 #284642 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Podpisuję się również w imieniu Admina DD2/DM- _BIOtechNIK_ Wchodzi na serwer, wyskakuje mu komunikat "You are banned" i włącza mu się automatycznie cs. W bansie czysto, w logach to samo więc niemożliwością jest to, że dostał bana. Byłem na serwerze, gdy taka sytuacja zaistniała i nie pojawił się żaden komunikat o banie. No i na pozostałe serwery MH wchodzi bez problemu. // Nie ma bana http://scr.hu/47cc/5zm9m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284655 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Podpisuję się również w imieniu Admina DD2/DM- _BIOtechNIK_ Wchodzi na serwer, wyskakuje mu komunikat "You are banned" i włącza mu się automatycznie cs. W bansie czysto, w logach to samo więc niemożliwością jest to, że dostał bana. Byłem na serwerze, gdy taka sytuacja zaistniała i nie pojawił się żaden komunikat o banie. No i na pozostałe serwery MH wchodzi bez problemu. To jest jakiś inny problem, bo Nam nie wyskakuje nic i reszta wbija na serwery mh owszem, ale po wyborze teamu wywala. Czekam na wypowiedź czerwonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 3 Marca 2015 #284668 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Król Albanii to jest ten sam problem kolego identyczny jak i u reszty, tylko po wielu trudach i wysiłkach spróbowałem również w tym czasie zamulić komputer tak żebym mógł zobaczyć konsole, ale udało mi się tylko zobaczyć ten komunikat. Co do Xeonixx pewnie masz zmienne IP, więc Tobie to mogło i pomoże tym co też mają, moje zdanie jest takie że to ma coś wspólnego z bansem i gdy Cię wyrzuca do pulpitu wygląda to definitywnie jak sprawka amx_destroy. Astore nigdy nie grałem na dopalaczach poza roślinnymi, nie jestem na żadnej czarnej liście i nie pisz takich głupot bo czuje się urażony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Marca 2015 #284671 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ja mam podobnie, wywala mi na pulpit a w konsoli przed chwila mialem : Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav' Fake client. Connection was in idle state. Dodam ze zaczelo sie to jak zainstalowalem ponownie win xp. (sterowniki sa dobre i wczesniej smigalo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284683 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Oczywiście podpisuje się pod wszystkim co było wyżej napisane. Crashy servera 45k odbywają się coraz częściej nawet co 2 mapy chwilami. A co do serverów MH to mam tak że wyskakuje błąd i jak ten błąd zamykam to cs się wyłącza i dzieje się to tylko na serverach MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Marca 2015 #284686 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Też sie podpisuje @ dooki masz blad hl_exe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 3 Marca 2015 #284687 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 dookie mam ten sam problem"blad hl.exe libcef.dll" da sie go troche oszukac nie zamykaj tego bledu poprostu graj dalej, przynajmniej ja tak robie i daje rade grac inny jedyny sposob to juz chyba tylko format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 3 Marca 2015 #284692 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ja mam to samo z tym bledem od niedawna i robie tak samo jak on wyzej mowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Marca 2015 #284697 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 To uciążliwe dość jestbi tylko na serwerach MH :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Marca 2015 #284695 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mi co jakiś czas crashuje csa bez żadnego błedu A o wywalaniu serwera 45k np. Po zmianie mapki to nie wspomne bo to już się normą staje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HitM@N Napisano 3 Marca 2015 #284701 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 mialem podobnie i zrobilem reinstala cs'a poprzez pewien program tylko teraz nie pamietam nazwy ktory odinstalowal cs'a i wszystkie pozostalosci po nim bo jak wiecie zwykle odinstalowanie pozostawia na komputerze jakies tam pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Marca 2015 #284707 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Biotechnik, możliwe że ban za zbyt częste odświeżanie serwera. Sam ostatnio dostałem, raz jest na godzinkę raz walnie Ci na parę dni. Co do "problemu" dlaczego zawsze ja nic nie mam? To jest bardzo dziwne, mam stery dobre, wszystko zaktualizowane i mi działa. Może spróbujcie cofnąć cs do wersji 2k9 ? Pozdrawiam @EDIT dookie mam ten sam problem"blad hl.exe libcef.dll" da sie go troche oszukac nie zamykaj tego bledu poprostu graj dalej, przynajmniej ja tak robie i daje rade grac inny jedyny sposob to juz chyba tylko format Mam na to sposób. Skopiuj plik libcef.dll z Steam/bin oraz z Steam/steamapss/common/half-life/ wsadź je na pulpit i je usuń. Zrobiłem tak na PC mojego brata i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284711 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Myślę, że to może być wina tego wyskakującego okienka po wejściu na serwer . U mnie zaczęły się te crashe właśnie gdy ta strona z niebieskim tłem została zmieniona na stronę forum. Co o tym sądzicie? @edit Podpisuję się również w imieniu Admina DD2/DM- _BIOtechNIK_ Wchodzi na serwer, wyskakuje mu komunikat "You are banned" i włącza mu się automatycznie cs. W bansie czysto, w logach to samo więc niemożliwością jest to, że dostał bana. Byłem na serwerze, gdy taka sytuacja zaistniała i nie pojawił się żaden komunikat o banie. No i na pozostałe serwery MH wchodzi bez problemu. // Nie ma bana http://scr.hu/47cc/5zm9m Możliwe, że serwer go zbanował bo np. cały czas spamił connectami a nie miał rezerwacji slota. Jutro już nie powinien mieć bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 3 Marca 2015 #284714 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 To i ja się przyłączę: http://multi-head.pl/topic/56507-b%C5%82%C4%85d-po%C5%82%C4%85czenia-z-sieci%C4%85-steam/#entry299223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Marca 2015 #284716 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Apeluję po raz kolejny do administracji MH. Zróbcie backup jednego z serwerów i sprawdźcie czy przyniosło to jakiś skutek. Niech gracze, których dotknął problem wejdą po tym backupie i ocenią sytuację. Chyba że zmieniane/modyfikowane było dproto, jeśli tak - wracać szybko do poprzedniej konfiguracji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284729 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Apeluję po raz kolejny do administracji MH. Zróbcie backup jednego z serwerów i sprawdźcie czy przyniosło to jakiś skutek. Niech gracze, których dotknął problem wejdą po tym backupie i ocenią sytuację. Chyba że zmieniane/modyfikowane było dproto, jeśli tak - wracać szybko do poprzedniej konfiguracji! Wróć do swoich obowiązków. Przydałbyś się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Marca 2015 #284733 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Apeluję po raz kolejny do administracji MH. Zróbcie backup jednego z serwerów i sprawdźcie czy przyniosło to jakiś skutek. Niech gracze, których dotknął problem wejdą po tym backupie i ocenią sytuację. Chyba że zmieniane/modyfikowane było dproto, jeśli tak - wracać szybko do poprzedniej konfiguracji! @aquax wgrywał nowe dporto które miało zaprzestać ddosą, możliwe że tu coś nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi