Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282812 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nick: AnielskiOrszak Wiek: 22 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Chociażby jeszcze nie dawno tutaj nim byłem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 8 miesięcy od przerwy. Steam / NonSteam: STEAM_0:0:29571725 Dlaczego Ty: Wiem co robić, gram w niestandardowych godzinach. Na pewno się przydam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy czasami po 6h dziennie a są dni kiedy nie mam czasu wejść na serwer, ale to raczej rzadkość. Kontakt: forum, steam. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Anielski%20Orszak/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282823 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Tak: +miał admina +godziny +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283220 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Neutral -Miałeś do niedawna admina, nie ma że będziesz nim kiedy zechcesz. -Godziny i reszta jest na plus oczywiście. -Jednak moim zdaniem, nie powinno być takich akcji, że miałeś admina jeszcze w tamtym miesiącu, zrezygnowałeś i ponownie chcesz go mieć. A co jak ci znowu się odechce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283228 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Neutral . Ledwo odebrali Ci admina za słabą aktywność , teraz też z tego co widzę w GT aktywność masz nieciekawą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Marca 2015 #283239 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ja takze jestem neutral widze Cie czasami na serwierze ale jak wyzej nie dawono miales admina oraz godziny sa nieciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283684 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Odnosząc się do wymagań to jestem na za. Aczkolwiek czytam wasze posty i widzę, że zgłaszający się był już adminem i to zrezygnował w jednym miesiącu i w tym samym chce wrócić. Jestem zdania, że każdemu należy się szansa, lecz takie zagrania są niezbyt stosowne wobec ludzi którzy dają Ci takie przywileje, a Ty tak lekkomyślnie do nich podchodzisz. Więc zastanów się teraz kilka razy bo pewnie trzeciej szansy już nie będzie. Ale ostatecznie jestem na tak, szansę można dać. (głos szaraka i tak się nie liczy, ale warto udzielić się jeśli można) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 1 Marca 2015 #276710 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Sądząc po gametracker mało grasz na serwerze. Jestem na nie. Popraw posty ostatni był w październiku 2014 roku i ogólną aktywność to zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #287929 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zapraszam na PW aby omówić aktywność i ewentualną współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #287930 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi