Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282578 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wymagania na stanowisko Recenzenta: - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, - minimum 24h spędzone na forum, - minimum 50 napisanych postów. Wzór Podania: Wiek: 20 Staż na forum: Rejestracja: 03 lut 2015 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Żadne Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8,9/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: 1-3 tydzień Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): 300: Początek Imperium Witam, chciałbym wam przedstawić recenzję 300: Początek imperium, z polskiego na angielski to 300: Rise of and Empire. Gatunki filmu to akcja, historyczny i wojenny. Film został wyprodukowany w 2014 roku w Stanach Zjednoczonych. Data premiery w Polsce była 7 marca 2014, a język filmu jest po angielsku. Reżyserował go Noam Murro, a scenariusz zrobili: -Kurt Johnstad -Zack Snyder Wzorowali się na komiksie Franka Millera. Główne role zagrali: -Sullivan Stapleton -Eva Green -Lena Headey -Hans Matheson -Rodrigo Santoro Wytwórnia tego filmu to: -Legendary Pictures -Virtual Studios -Cruel and Unusual Films Poprzednikiem celuloidu było: 300 (2006). Błona fotograficzna pokazuje nam wydarzenia sprzed 300, i to, co się działo, czyli bitwę pod Termopilami. Wojna toczyła się pomiędzy Spartanami a Persami, w której było dużo akcji. W oczy rzucają się zdjęcia jak i efekty specjalne. Film posiada fantastyczną muzykę, na co powinno się zwrócić uwagę, ponieważ jest cennym elementem filmu. Klisza posiada dużo akcji i miesza motywy nowoczesne podobne do starożytnych. Lena Headeym wciela się w Królową Gorgo, która wprowadza w historię. Fabuła filmu jest taka, że ateński dowódzca Temistokles musi zjednoczyć Grecję, aby oprzeć się najazdowi Persji. Moja ocena 9/10 Leauge of Legends Druga: Chciałbym wam przedstawić grę Leauge of Legends, w skrócie LoL. Jest to gra stworzona przez Riot Games. LoL jest i był wzorowany bardzo mocno na Warcraft III: Reign of Chaos, wiele osób mówi, że jest on podobny także do DOTY. W Leauge of Legends są ligi takie jak: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, Challenger jest ich w sumie 7. W grze są takie tryby jak: Mecz aramowy (5v5), Gra Niestandardowa, Gra Przeciwko SI (łatwy,trudny), Gra Normalna (twisted treeline,summoner's rift), Mecz Rankingowy SoloQ/Duo (5v5, summoner's rift), Mecz Rankingowy Team (5v5,3v3, summoner's rift, twisted treeline), Kreator Drużyn (5v5). LoL posiada genialną mape, niestety podobna do DOTY. Leauge of Legends posiada grafikę na ocenę bardzo dobry. Jest on za darmo, lecz można kupywać RP (riot points). +Grafika +Gra na długo +Dużo rozrywki +Darmowa gra -Gra daje czasem dużo stresu jak i negatywnych emocji Moja ocena 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 27 Lutego 2015 #282584 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Powiem tak film ciekawy jest i godny obejrzenia naprawdę. A recenzja filmu taka sama oczywiście jestem za tym aby dać ci szansę JESTEM NA TAK.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282586 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Szczerze to mi sie nie podoba twoja recenzja, za duzo nazwisk i malo informacji o samych wydarzeniach z filmu. Sorki ale ja na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 27 Lutego 2015 #282587 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Neutral bardzo fajny film jak i recenzja ale czegoś brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Lutego 2015 #282611 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ta recenzja odstrasza swoją składnią językową, aż oczy bolą. Wygląda to, jakbyś tłumaczył wszystko dosłownie przez translator.. 90% recenzji zajmują nazwiska, co nie pomaga w czytaniu.. Średniawa straszna. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 28 Lutego 2015 #282615 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Troszkę mało o filmie za dużo tam nazwisk za mało informacji o akcji ktora dzieje się w filmie Narazie jestem na neutralne/nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 28 Lutego 2015 #282628 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Na NIE - Za mało dałeś informacji o filmie, praktycznie same nazwiska Zmieniam zdanie Na TAK - Stara się, widać, drugie podanie - Popraw recenzje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 28 Lutego 2015 #282638 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ja również jestem na TAK. Zależy mu A do wprawy się dochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Lutego 2015 Premium #282652 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 jestem za Chłopak sie wymęczył Recenzja dobra Widać ,że mu zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282677 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Na NIE: - Większość recenzji to nazwiska - Składnia językowa, aż kuje w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 28 Lutego 2015 #282685 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Widać, że chłopakowi bardzo zależy na posiadaniu tej rangi. Sam pisał do mnie na steam abym mu pomógł ocenić prace. Prace miło się czyta są bardzo fajnie napisane, tylko tak jak piszą koledzy wyżej, za dużo troszkę nazwisk za mało o filmie. Trzeba dać ci szanse Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282782 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 tak samo jestem na tak chlopakowi zalezy i to widac Chłopak sie wymęczył Recenzja dobra Widać ,że mu zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 #282810 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jestem na tak Recenzja mi się podoba, dużo informacji, ale jeszcze powinno być tam pare zdań o samym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 1 Marca 2015 #283265 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Recenzja filmu :Ogólnie natłok nazwisk i troszkę dziwnie podzielone wersy ale może być. Odczucia? Recenzja gry: Podstawowe informacje dałeś, ale może jakieś ciekawostki swoje odczucia? Bo o to też chodzi w recenzji Więc tak neutralnie ale można mu chyba na próbę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 1 Marca 2015 #283282 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Niestety checi to nie wszystko. popatrz co popisali gracze, ktorzy dali NIE lub NEUTRAL. Poczytaj recenzje z roznych stron internetowych i porownaj je z Twoja. Po podszkoleniu zapraszam do ponownego zlozenia podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 1 Marca 2015 #283283 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361775 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi