Siwy` Napisano 26 Lutego 2015 #281998 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Siemanko. Mam taki problem gdyż iż nie mogę zweryfikować mojego konta STEAM. Więc tak : Wpisuję swoją nazwe konta i haslo, po czym wyskakuje mi weryfikacja konta. Ok weryfikuje i napisane jest ze wysłało mi kod na mojego meila. Loguje się i nic.. Nie ma żadnego kodu weryfikującego ;/. Udostępniłem też domeny takie jak "[email protected] " i "[email protected] " i zatwierdziłem to, żeby nie czytało tego jako spam i nie wywalało mi tego.. Nie wiem o co w tym chodzi i prosiłbym was bardzo serdecznie o jaką kolwiek pomoc. Dzięki z góry.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 26 Lutego 2015 #282000 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 To jest Twój steam od początku? Może miałeś na innym emailu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #282001 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Sprawdzałeś czy czasem kod weryfikujący nie znajduje się w spamie ? mi zazwyczaj tam trafia kod i żadnego problemu z weryfikacją konta nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Lutego 2015 #282002 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Spróbuj kliknąć w "zapomniałeś hasła", bądź spróbuj zmienić adres e-mail. Może to coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 26 Lutego 2015 Autor #282005 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Wszystki rzeczy te już robiłem ;/. A da się zmienić meila jak znam nazwe konta i haslo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282066 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Da się, po zalogowaniu do steam, jeśli nie możesz tego zrobić, to musisz napisać do supportu i przy okazji mieć dowód ze owe konto/gry należą do Ciebie (przynajmniej kiedyś tego wymagali). Nie ma takiej opcji, żeby maile od steama notorycznie nie dochodziły, musisz mieć na koncie inny adres @ podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Lutego 2015 #282069 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Miałem podobny problem napisałem do supportu tak jak kolega wyżej i za jakiś czas miałem kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282101 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Najczęściej ten kod znajduje się w zakładce "spam" na poczcie. Na niektóre poczty dochodzi ten kod z wielkim opóźnieniem. Miałem to samo, dość długo czekałem na dojście kody na pocztę onet.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 27 Lutego 2015 Autor #282135 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Dzięki ludziska ! Już załatwiłem tą sprawe i STEAM śmiga mi już Dzięki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Lutego 2015 #282137 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi