Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281755 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witajcie Doszło dziś 2015-02-26 do skandalicznego zachowania admina o nicku "ProLoG". Otóż ten admin ma gdzieś, że na serwerze jest hulaj dusza piekła nie ma. Dziecko w CT zabiło mnie za nic, zresztą innych też, a jednak nic im nie zrobił mimo usilnych skarg. Małe japy krzyczą na serwerze, admin nie reaguje. W ogóle admin na nic nie reagował, jedynie moje "obrazy" zostały nagrodzone banem. Reszta, gdzieś umknęła, jakby zamknął oczy i jak dziecko udawał, że go nie ma. Wietrzyk spokojnie smagał gałęzie drzew, ale to był początek... Zwiastiun zbliżającej się... I tak lubie małe dzieci, ale w innych sytuacjach :>, nie, nie i nie. Nie mogę pozwolić na samowolkę. Rozpusta i nierząd się szerzą. Serwer: Jailbreak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 26 Lutego 2015 #281758 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dowody poproszę. Nie będzie ich to skarga leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281759 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 A ja poproszę również o poprawne uzupełnienie wzoru bo po to jest wzór żeby z niego korzystać . Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProLoG Napisano 26 Lutego 2015 #281791 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jesteś śmieszny kolego,wielokrotnie miałem tutaj admina i dobrze wiem co robię. Spinasz się o to że zabił cie na bezruchu wiec nie wiem co tutaj jeszcze do gadania.Co do muta,nie będę mutować połowy serwera bo ci tak się podoba.Jeśli ktoś nie ma mutacji i nie drze japy tylko rozmawia normalnie moim zdaniem mutowanie go jest złe,po to kupił mikrofon aby z niego korzystać.I co do dzieci w CT,był chłopak bez mutacji ale ogarniał! I nigdy nie wywalałem takich osób ani nie dawałem bana tylko upominałem/popoprawiałem ich. KAŻDY MA PRAWO DO NAUKI PROWADZENIA NA JB! Po za tym wbili inni admini i sami wrzucili dodatkowo do pomocy kolejne "dziecko" wiec nie powinno być "skarga ProLoG" tylko "skarga na adminów".Oczywiście nie mam za złe adminom,bo tak jak pisałem wcześniej każdy ma prawo do nauki i skoro widzę że ogarnia to nie będę go wywalać z CT! Tyle na moją obronę,dziękuje i pozdrawiam ProLoG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Lutego 2015 #281811 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Byłem przy tym, widziałem, że @ProLoG wszystko dobrze robił.. Nie rozumiem tej skargi, a po za tym jak byłem w ct kilka dni temu to mówiłeś właśnie do tych "dzieci" jak to ująłeś, że ich pojechałeś tak, że wyszli z serwera. Więc skarga powinna pójść na Cb, a po za tym każdy może spróbować być w ct. Jest 4/5 osób to może na pewno być i się porządnie nauczyć. Gracze są raczej uprzejmi więc nie ma problemu. Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Lutego 2015 #282169 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Masz czas na poprawienie skargi do 17:55. Po tym czasie skarga zostanie odrzucona, a moderator będzie mógł wyciągnąć konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282324 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Gracz nie przedstawił dowodów, dlatego też dostaje warna. Skarga leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Lutego 2015 #282327 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi