Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281700 Napisano 26 Lutego 2015 Nick: |GAMER|Hajtus Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): W adminowaniu mam duże , iż byłem i dobrze się sprawowałem . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 komendy w consoli bany cfg , itd . amxmodmenu także. Staż w CS-sie: Gram w niego od 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Często wchodzę na cs'a , czytam na u@ - inni admini nie czytają a to bardzo denerwuje -.- , kulturalny. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: skype : kubaj51 , lub do mnie na pv GAMETRACKER: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027 to mi wyskakuje ...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281722 Napisano 26 Lutego 2015 Jestem na nie, za mało czasu na serwerze. Daj się poznać, graj dłużej.
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281729 Napisano 26 Lutego 2015 http://www.gametracker.com/player/|GAMER|Hajtus/80.72.40.110:27027/ 320 minut... -Za mało h -9\10 AMXX? Proponuje AMXX Support, Za mało godzin jak na admina - Nie znasz ekipy - Nie zgłaszasz na u@ jak grałem... PS. Admini czytają i to dużo bardzo. Tylko np. Miny przejście: Hajtuś, Admin musi to sprawdzić a nie wierzyć na słowo... Wh musi sprawdzać by nie robić odrazu ss'ów i robić problemy tam gdzie ich nie ma i pozbawić kogoś gry... Na u@ często zgłaszacie pohopnie a nie jak sprawdzicie sami gościa, zabił Was przez Skill to narzekacie na WH... Codziennie mnie wyzywają od Aimów i Wh a są lepsi ode Mnie... Więc wiesz. Na NIE. Za 14 dni spróbuj i przegraj z 1200 minimum i poznaj ekipę
KreatywnyAli Napisano 26 Lutego 2015 #281760 Napisano 26 Lutego 2015 Kolejny raz składasz podanie a masz 320minut...Prosze Cie daj sobie spokój. Na nie
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281770 Napisano 26 Lutego 2015 Oczywiście jestem na nie powody: - wiek - godziny - wgl. na servie ciebie prawie nie widze -Kłamstwo -.- Twierdzisz że grasz w csa od 8 lat??? czyli grałeś juz w cs'a mając 6 lat??? Po za tym w poprzednim podaniu napisałeś że grasz tylko 3 -.- http://multi-head.pl/topic/55516-warto-spr%C3%B3bowa%C4%87/ Tak na przyszłość wklejam ci tu skale znajomości amx która jest w dziale AMX Support 1 - Nie posiadasz wiedzy o AMXX. 2 - Wiesz mniej więcej co to AMXX, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 3 - Orientujesz się w AMXModMenu. 4 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu. 5 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz kilka dodatkowych komend, np. umiesz zrobić screenshot'y. 6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań. 7 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 8 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. Więc albo nie wiesz ze Amx to coś więcej niż amxmodmenu i komendy w konsoli albo zwyczajnie kłamiesz.
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281790 Napisano 26 Lutego 2015 Na nie - za malo godzin -wiek, troche za mlody jestes -9/10 nie sadze Nie minelo 14 dni od twojego ostatniego podania.
Galaxy Napisano 26 Lutego 2015 #281804 Napisano 26 Lutego 2015 Ja takze jestem na Nie poniewaz Twoje godzinki sa zbyt krotkie, jakos wogole Cie nie kojarze a gram codziennie, i ten amx mozliwe ze cos tam wiecej wiesz ale i tak tylko jeden punkt. Wiec daj sie poznac i sprobuj za jakis czas 2-3 miechy, albo do support AMX startuj. Tyle odemnie.
R4d3k Napisano 26 Lutego 2015 #281807 Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie minęło 14 dni od pierwszego podania + brak godzin Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
26 Lut
8
Najaktywniejsi w tym temacie
R4d3k 1 post
Galaxy 1 post
KreatywnyAli 1 post