Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga Na Amore

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Szczegóły bana page.png Nick Tr@kTorzYsT@ SteamID STEAM_0:0:291756667 SteamCommunity ID 76561198543779062 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana He na resp przed czasem. Wykonano 24.02.2015 - 19:34:27 Wygasa 24 02 2015 - 20:04:27 (26 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Amore (Amore) Zbanowany na Multi-Head.pl [Cod 45000]][ L.E.G.E.N.D.A.R.Y ] 1shot1kill.pl (de_rats_1337) Wszystkie wygasłe bany 1

Odwołując się to tego co tu wkleiłem powiedz mi "o wielki Adminie Amore" po jakim czasie powinienem rzucać granaty po 10 min od rozpoczęcia rundy skoro juz od 10 sec gry granat staje się dostępny. Zastanów się troszeczkę zanim co kolwiek lub też kogo kolwiek zbanujesz za niewinność bo to że jesteś adminem i dostałeś granat na twarz co czyniło cię przegranym i wykluczyło z dalszej rozgrywki rundy nie upoważnia cię do banowania mnie, jeżeli zrobiłem wszystko zgodnie z czasem i przeznaczeniem. Z niecierpliwością czekam na twoją odpowiedź.

Mógłbyś to mniej chaotycznie napisać, korzystając ze wzoru.

Data i godzina:

Nick admina/gracza, który zawinił:

Dowody:

Świadkowie:

Uzasadnienie:

Zapraszam admina Amore do wypowiedzenia się w temacie i przedstawienie dowodów, admin ma na to 24h.

A ja wnoszę o to aby moderatorzy zaczęli nagradzać ludzi ,którzy składają skargi bez żadnych dowodów .

Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.

Albo się składa skargę i przedstawia dowody albo nie składaj się jej w ogóle.  Takie tematy bez dowodów powinny zostać z miejsca zamykane dopiero jak zgromadzi skarżący dowody niech założy temat .

a ty jaki masz dowód na to zbanowałeś mnie słusznie granat poleciał po 10 sec tak jak się należy. moim zdanie nie masz admina po to żeby pomagac i pilnoać porządku tylko po to żeby ci było lepiej grać bo masz możliwość wykluczyć gracza jak coś ci nie w paski. Jesteś slaby?? jesteś. nie miałeś podstaw do bana 

"Powód Bana He na resp przed czasem."---- wytłumacz mi jakim twoim zdanie jest czas do rzucania HE 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...