Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: Tr!k3r

2. Wiek: 17

3. Do艣wiadczenie: Bardzo dobre.

4. Mikro (obowi膮zkowe): Jest.

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 24/7

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Pe艂ni艂em te funkcje ju偶 tutaj i nie by艂o 偶adnych zastrze偶e艅, po za tym chcia艂bym pom贸c w ogarni臋ciu kana艂贸w, dat i pilnowa膰 porz膮dku przede wszystkim.

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Lepsz膮 atmosfer臋 i spok贸j ;)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Mo偶e i Triker jest chamski i cz臋sto bluzga, ale nie oszukujmy si臋, je艣li trzeba ogarn膮膰 to on to zrobi. Jest pracowity i sumienny, a to 偶e tyra czasem jakie艣 osoby to ju偶 inna sprawa. Zw艂aszcza, 偶e zazwyczaj robi to ze znajomymi i tylko dla fun'u, a je艣li ju偶 robi to w stosunku do przypadkowej osoby to tylko dlatego, 偶e sobie zas艂u偶y艂a.

Moim zdaniem warto da膰 mu szans臋.

Odno艣nik do komentarza

Triker jest:

Chamski (czytaj szczery) 聽

Wulgarny (przeklinacie tylko gdy mamy nie ma w domu i czepiacie si臋, 偶e Triker jest wulgarny w SWOIM towarzystwie na MOIM kanale? Luz placki)聽

Pomocny (nie prosisz o pomoc wi臋c milcz. Benek nigdy nie odm贸wi艂 mi pomocy mimo, 偶e mia艂 swoje obowi膮zki, ponadto sam pyta艂 czy pom贸c)聽

Szczery (po艂owa forumowicz贸w k艂amie na ka偶dym kroku by mie膰 lepszy kolor, Triker k艂amie tylko gdy pytaj膮 go o d艂ugo艣膰 cz艂onka, innych przypadk贸w nie ma.)聽

Pracowity (wykonuje swoj膮 prace bez wzgl臋du na przeciwno艣ci losu)聽

Wytrwa艂y (bardzo wa偶na cecha! Wiele os贸b rezygnuje z danych rang na rzecz innej sieci)聽

Niech ka偶dy z Was zada sobie pytanie, kiedy Triker Was obrazi艂? Gdy by艂e艣 chamski? Spina艂e艣? Obrazi艂e艣 go lub co gorsza jego rodzin臋? Je偶eli dajecie negatywn膮 opinie nie popart膮 dowodami (czyt. obelgami) zastan贸wcie si臋 bo ka偶dy ma co艣 na sumieniu i ka偶demu mog臋 o tym przypomnie膰 ^^聽

Wracaj膮c do tzw. tyrania Trikera r贸wnie偶 prosz臋 si臋 zastanowi膰 czy ROBI艁 to bez powodu czy jednak by艂a to wymiana zda艅? Podkre艣lam s艂owo ROBI艁.聽

Co do podania to oznajmiam, 偶e m贸g艂bym je 艣mia艂o zaakceptowa膰 zamiast pisa膰 ten post, poniewa偶 Triker bez w膮tpienia jest faworytem lecz ciekawi膮 mnie Wasze opinie.聽

Zapraszam do wypowiedzi. 聽

Ps. Niech nikt nie pr贸buje odrzuca膰 podania bez konsultacji ze mn膮 lub @NumberOne, to podanie musi by膰 om贸wione w w臋偶szym gronie.聽

Odno艣nik do komentarza

Czy @Trik3r jest wulgarny? Oczywi艣cie. Jednak jak na to nie patrze膰 bardziej ci臋 tym rozbawi ni偶 obrazi.

Na TS nie siedz臋 (Internet na to nie pozwala) jednak jak si臋 ch艂op za co艣 we藕mie to tego dokona. Raz mu zg艂osisz problem to drugi raz pisa膰 nie musisz (najwa偶niejsza cecha) - tego brakuje wielu osob膮 na tej sieci.

Perfekcyjnie wykonuje swoj膮 robot臋 na forum i serwerze wi臋c niech pomo偶e ogarn膮膰 TS'a.

Co do jego osoby nie mam zastrze偶e艅. Mi艂膮 atmosfer臋 wprowadzi na 100% (wiem po pisaniu na steam, 偶e ze wszystkiego mo偶na z nim robi膰 jaja).

Jedna z lepszych os贸b jaka egzystuje na forum, serwerach i miejmy nadziej臋, 偶e te偶 na TS'ie.

Tatku masz moje TAK

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Oczywi艣cie na TAK! Trajker to pipka.. nie ukrywajmy.. Ale nawet gdy wyzywa On od jaki艣 "down贸w" to tylko dla 偶art贸w i sam 艣mieje si臋 si臋 gdy kto艣 艣mieje si臋 z niego.. Jest bardzo pomocny.. mie raz nie prosz膮c go o nic sam zaproponowa艂 mi pomoc (testowa艂 na serwerze dzia艂aj膮ce pliginy gdy je naprawia艂em) Jest szczery i otwarty. Lubi臋 si臋 z nim "ci膮膰" dla 偶art贸w. Oczywi艣cie jestem na TAK za tym lamuskiem :D

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jak najbardziej na TAK.

Znam trikusia mo偶e nie tyle co wi臋kszo艣膰 ale jak dla mnie spoko czasem po dogryzamy sobie nawzajem i jest gicior :)

My艣l臋 偶e to odpowiedni kandydat na ta posad臋 i bez problemu da sobie rade ;)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Wiesniak, klnie na ka偶dym kroku, g臋ba mu sie nie zamyka, potrafi zachowac powage kiedy trzeba, duze do艣wiadczenie, troche zrypany g艂os.

Jak najbardziej TAK

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z Technikiem TS3 lub H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...