Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279643 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:AndroiD Godzina, data zdarzenia:08:3 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:37.152.19.78 prawdzone na http://twojeip.wp.pl/ Uzasadnienie: Zainstalowałem od nowa Counter-strike bo tamten sie nie chcial wlączyc i wchodze na serwer nawet nie zdazylem do respu i pisze Zostales Zbanowany i niby mam CD-Hacka ja nwm nawet co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279654 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Lol no ale z was admini zadnej odpowiedzi nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279660 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Widocznie autoban wykrył coś u Cb.. spróbuj usunąć config.cfg a jak nie pomoże to zreinstaluj cs na jakiegoś lepszego. PS: nie spamuj na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279661 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ok nie będe spamował. Nadal mam bana =( Odbanujesz? Ban jest na każdym serwerze multi-head.pl Mam tez tego cs a multihead ale na Windowsie 8.1 On Nie Działa nie ma bana jedynie na serwerze AIM|AWP\ONLY HS | ale tam nikt nie gra =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279728 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Na wypowiedź w temacie mamy 24h więc nie wiem po co takie spinki . Co do bana to tak jak napisał @MaHir system coś u Ciebie wykrył i dostałeś bana . Usuń całkowicie csa pliki/foldery wyczyść rejestr pobierz inną wersje csa i zainstalują go na komputer po tych czynnościach sprawdź czy możesz wejść na serwer i daj znać czy pomogło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279733 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Już Zainstalowałem Csa innego i weszlem na serwer co tez mialem bana za protector i juz nie dało ale na www.multi-head.pl nadal mam bana =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279882 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ja nie czekam na waszego un bana se internet z tableta wlączyłem i nie mam bana ... :dodgy: :diabel: :diabel: :yahoo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Lutego 2015 #279885 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie pisz post pod postem. Czyli rozumiem, że temat do zamknięcia? Proponuję zeskanować komputer. Usunąć wszelkie pliki z Cs wraz z rejestrem, zaisntalować wersje z http://cssetti.pl/download i odpisać nam czy się powiodła próba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279907 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Zrobiłem tak jak MaHiR powiedział i już z neta na tablecie nie daje mi bana =) ale na internecie z cyfrowego polsatu ten nie chce miec bana bo to nie mój tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Lutego 2015 #279933 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi