pionteczekessa Napisano 21 Lutego 2015 #278629 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dużo osób skarżyło się na błędy i bugi na poprzednim stylu, dlatego też zmieniłem go na dosyć podobny, lecz nieco inny. W tym temacie proszę pisać na temat usterek, niedociągnięć i błędów w nowym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Lutego 2015 #278633 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mam wrażenie jakby forum było "większe", po za tym jest kilka niedociągnięć. I nie ma Bansa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278634 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Zmieniły się kolory prefixów w dziale UBT . Ten styl trochę kole w oczy dziwne okienka podczas przeglądania tematów , poza tym jest dziwna kolorystyka tego forum nw jak inny uważają ale według mnie to trochę oszpeca Poza tym wcięło gdzieś panel od Amxbansa Jeszcze takie coś mi się czasami pojawi jak strona się ładuje http://scr.hu/5rb2/e8xho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278636 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Usunąć tag w pluginach by nie uciekały w lewo, tak jak tutaj usunąć dwukropek dać align left, chyba że z prawej pasuje zmienić tło na takie same jak w całym poście nie wiem czy inni nadal tak maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Lutego 2015 #278643 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Rangi w stopce Dodać możliwośc zmiany języków obcych jak bylo wczesniej http://scr.hu/31kc/c4d04 <------------------- Usunąć to co jest na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278647 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 zmienić domyślne avatary użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 21 Lutego 2015 #278651 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Bans na telefonach wchodzi w zakładkę A zdjęcie użytkownika przy ustawieniach profilu ucina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278655 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Zmieniły się kolory prefixów w dziale UBT . Ten styl trochę kole w oczy dziwne okienka podczas przeglądania tematów , poza tym jest dziwna kolorystyka tego forum nw jak inny uważają ale według mnie to trochę oszpeca Poza tym wcięło gdzieś panel od Amxbansa Jeszcze takie coś mi się czasami pojawi jak strona się ładuje http://scr.hu/5rb2/e8xho Jak ci to wyskoczy to wez prosze cie zapisz to w txt i wyslij mi na PW. To jest właśnie powód przesunięcia tych ikonek wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 21 Lutego 2015 #278656 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 problem z belką a chodzi o ten biały pasek http://scr.hu/31rg/ys7mz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Lutego 2015 #278713 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Zauważyłam kolejny problem, który dotyczy notatek. W niektórych tematach w ogóle mi się notki nie otwierają, zupełnie jakby nie można było ich dodać. Pomijając fakt, że w jednym temacie jak już się otworzy to ucina pół: A w jeszcze innym pokaże się praktycznie cała, ale ledwo co widać dół notatki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Lutego 2015 #278726 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Jeżeli dałoby radę, to proszę o wgranie basna w zakładkę, ponieważ jest to szybszy i łatwiejszy sposób wchodzenia do bansa.. Można zmienić... http://scr.hu/5g9a/u1xou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 21 Lutego 2015 #278740 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nie chcę wyjść na jakąś marudę, ale ogółem to cały styl mi się nie podoba. Dla mnie jest... brzydki. No i w szczególności wygląd tematów, postów mnie zniechęca. Tyle ode mnie, proszę mnie nie hejtować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278741 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ważne że się nie będzie tak pierd..lić. Od tego miejsca można zacząć wprowadzać zmiany, by zmienić wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278744 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Powiem szczerze że ja już się przyzwyczaiłem i możecie wprowadzać tam zmiany byle na lepsze i żeby się nic nie pierdzieliło jak na poprzednim stylu . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278749 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 default_large już wrzuciłem na ftp, ale coś nie czyta, chyba trzeba jeszcze w ACP zmienic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278764 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nie wiem czy to dobra propozycja, ale można by zrobić, żeby wszędzie działały animowane avatarki, bo teraz tylko na swoim profilu działa animacja a np. w postach już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278772 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wątpię że to przejdzie, gify przy dużej ilości zamulają strony podczas ładowania. Ale kto wie, kto wie.. ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278774 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 http://www68.zippyshare.com/v/oI17dqFm/file.html ---- Ja mam takie coś, bardzo mnie to denerwuje, takich jest kilka, i żeby wszystko wyśrodkowało musze krzyżyki wciskać. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 #278778 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Najlepiej to usuń reklamy.. Czyli wyczyść ciasteczka cookies całe, a jak nie pomoże to poszperaj na google. P.S. Na razie żaden z moich błędów nie zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278779 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mi sie tak podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278783 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 heaVeN. nie pomogło, znaczy gdy jestem zalogowany, bo jak jestem bez logowania na forum to wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Lutego 2015 #278789 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ja na forum siedze głównie na telefonie i nigdy nie było problemów. Teraz i na kompie i na telefonie są. Bardzo polubiłem ten stary wygląd, ale moja opinia jest pewnie nieważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Lutego 2015 #278790 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 heaVeN. nie pomogło, znaczy gdy jestem zalogowany, bo jak jestem bez logowania na forum to wszystko jest ok. To nie jest wina forum, masz chyba komputer zainfekowany jakimś malware, w reklami masz napisane "Ads by Internet Speed Checker ...". Ściągnij sobie Malwerbytes i przeskanuj kompa. https://www.malwarebytes.org/antimalware/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Lutego 2015 #278809 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 A mi dalej problemy nie znikły, Cthulhu. Mam się bać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Lutego 2015 #278820 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nie wiem, może ja mam coś z komputerem, ale ja, żadnego z tych błędów nie posiadam. http://i2.wp.com/multi-head.pl/public/style_images/Blown/profile/default_large.png Coś mi się zdaję, że w ACP, zmienić będzie trzeba. @Freezu wyślij mi na pw link do oficjalnej strony tego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi