Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279626 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mi sie podoba ten nowy styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Lutego 2015 #279909 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Problem z notatkami powinien już zniknąć. Domyślny styl dla gości zmieniłem na nowy, a rozwijana lista opiekunów i adminów już działa. @Freezu, ja nadal ich nie mogę dodawać. Teraz jest jeszcze gorzej w sumie, bo praktycznie NIGDZIE dodać nie mogę, a jak już mogę to pół notatki ucina......... @ @R4d3k: Ja też dalej mam ten sam problem z notkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Lutego 2015 #279961 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mnie osobiście starszy styl bardziej przypadł do gustu, nie miałem z nim problemów i jestem za tym, aby każdy miał możliwość wyboru i zmiany według uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Lutego 2015 #280034 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Hmm może to przez wersje IPB, na innym forum, które wspieram partnersko był problem typu, nie dało się wylogować, zaktualizowałem do wersji 3.4.7 i pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 25 Lutego 2015 #281113 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Mnie również ten styl słabo się podoba, podobnie jak n-ty, proponuję aby były do wyboru 2 style. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Lutego 2015 #281115 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Mnie również ten styl słabo się podoba, podobnie jak n-ty, proponuję aby były do wyboru 2 style. Piszę informacyjnie, w stopce forum jest opcja "Zmień Styl" gdzie możesz go zmienić. Pozdrawiam :give_rose: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lutego 2015 #281263 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Może zróbmy tak. Niech powstanie ankieta publiczna i wspólnie zadecydujemy, który ze stylów ma zostać tym domyślnym. Aż żal mi patrzeć na to, jak ten nowy stoi niedopracowany mimo sporego potencjału, a starszy, który był dopieszczany tygodniami został w ogóle odsunięty w niepamięć. Podczas trwania ankiety ja postaram się Wam naprawić problemy z logowaniem czy notatkami (i co tam mi jeszcze zgłosicie). Oczywiście w obu stylach doda się możliwość zmiany według uznania. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Lutego 2015 #281272 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jak najbardziej za. Także uważam, żeby stary był domyślny, wraz z możliwością zmiany stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 25 Lutego 2015 #281275 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Może zróbmy tak. Niech powstanie ankieta publiczna i wspólnie zadecydujemy, który ze stylów ma zostać tym domyślnym. Aż żal mi patrzeć na to, jak ten nowy stoi niedopracowany mimo sporego potencjału, a starszy, który był dopieszczany tygodniami został w ogóle odsunięty w niepamięć. Podczas trwania ankiety ja postaram się Wam naprawić problemy z logowaniem czy notatkami (i co tam mi jeszcze zgłosicie). Oczywiście w obu stylach doda się możliwość zmiany według uznania. Co Wy na to? Włączyć stary, a na zapleczu motywów dziobać nad nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Lutego 2015 #281276 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Lutego 2015 #281279 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Tak, dobry pomysł @555_dni. Od razu mówie, mam problem z SB, czyli nie mogę oznaczać ludzi. Nie mogę patrzeć na komentarze, nawet go dodać i nie mam menu jak mam posta, a i jeszcze muszę napisać posta przez więcej opcji lub dodaj odpowiedź. Nie normalnie napisz, bo to mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281413 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 gdybym na tym starym mogl oznaczać forum jako przeczytane jednym przyciskiem to najchetniej bym uzywał tamtego stylu bo był jednak ładniejszy :< w starym stylu przydała by się także możlwość zmiany stylu bo tak to nie ma możliwości powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Marca 2015 #287210 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi