Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Nowy styl.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Problem z notatkami powinien już zniknąć. Domyślny styl dla gości zmieniłem na nowy, a rozwijana lista opiekunów i adminów już działa.

@Freezu, ja nadal ich nie mogę dodawać.

Teraz jest jeszcze gorzej w sumie, bo praktycznie NIGDZIE dodać nie mogę, a jak już mogę to pół notatki ucina.........

@ @R4d3k: Ja też dalej mam ten sam problem z notkami.

Mnie również ten styl słabo się podoba, podobnie jak n-ty, proponuję aby były do wyboru 2 style. 

Piszę informacyjnie, w stopce forum jest opcja "Zmień Styl" gdzie możesz go zmienić.

Pozdrawiam :give_rose:

Może zróbmy tak. Niech powstanie ankieta publiczna i wspólnie zadecydujemy, który ze stylów ma zostać tym domyślnym. Aż żal mi patrzeć na to, jak ten nowy stoi niedopracowany mimo sporego potencjału, a starszy, który był dopieszczany tygodniami został w ogóle odsunięty w niepamięć. Podczas trwania ankiety ja postaram się Wam naprawić problemy z logowaniem czy notatkami (i co tam mi jeszcze zgłosicie). Oczywiście w obu stylach doda się możliwość zmiany według uznania. Co Wy na to?

Może zróbmy tak. Niech powstanie ankieta publiczna i wspólnie zadecydujemy, który ze stylów ma zostać tym domyślnym. Aż żal mi patrzeć na to, jak ten nowy stoi niedopracowany mimo sporego potencjału, a starszy, który był dopieszczany tygodniami został w ogóle odsunięty w niepamięć. Podczas trwania ankiety ja postaram się Wam naprawić problemy z logowaniem czy notatkami (i co tam mi jeszcze zgłosicie). Oczywiście w obu stylach doda się możliwość zmiany według uznania. Co Wy na to?

Włączyć stary, a na zapleczu motywów dziobać nad nowym.

Tak, dobry pomysł @555_dni. Od razu mówie, mam problem z SB, czyli nie mogę oznaczać ludzi. Nie mogę patrzeć na komentarze, nawet go dodać i nie mam menu jak mam posta, a i jeszcze muszę napisać posta przez więcej opcji lub dodaj odpowiedź. Nie normalnie napisz, bo to mi nie działa.

gdybym na tym starym mogl oznaczać forum jako przeczytane jednym przyciskiem to najchetniej bym uzywał tamtego stylu bo był jednak ładniejszy :<

w starym stylu przydała by się także możlwość zmiany stylu bo tak to nie ma możliwości powrotu 

• 2 weeks later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...