Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278220 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Data i godzina:2015-02-20 19:20 Nick admina/gracza, który zawinił:Radka Dowody:Zielony potwierdzi ze mnie oszukał/a Świadkowie:Zielony Uzasadnienie:Jak to mozna dac bana na 3 godz za oszustwo i sciane??? Ten czlowiek jest na maxa chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278223 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Po pierwsze mam nick Radek Po 2 człowiek o nick Zielony nie grał ponieważ dostał bana za Kampienie Snajperem (i widzę że dalej kłamiesz ) Po 3 Zaraziłeś przez ściane i wmawiałeś mi że to nie ty i "grozisz mi" również to widział bo również tam kampił ( ban na 3 godziny za ściana i usiłnie wmawiałeś mi ze to nie ty i się upierałeś po sprawdzeniu w konsoli byłeś to ty i dodam ze ismalu dostał heada ) Po 4 Pokaż dowody HLTV lub coś innego Po 5 obrażając mnie możesz dostać dodatkowego bana! Chcesz ja mogę dowodów podać sprawdzając w amxban moją osobę http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php wchodzać na moją skromną osobę jako admina idzie sprawdzić że osoba Zielony została wczesniej zbanowana na 30 min, a ty poźniej ponieważ bany są rozpisane w kolejności banowania więc dlaczego kłamiesz pisząc że Zielony może potwierdzić że to nie Ty zaraziłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 20 Lutego 2015 Premium #278224 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Aktualnie cos HLTV nie nagrało mapki z 19 i jest problem. Ale jeśli zaraziłeś przez scianę i wmawiałeś że to nie ty to ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 20 Lutego 2015 #278288 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Praktycznie jesteś bez dowodów, bo gracz nie dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2015 #278337 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Składając skargę należy przedstawić dowody , masz 24h na ich przedstawienie od momentu zbanowania . Brak dowodów uważa się za skargę nie słuszną i za niebyłą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278451 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Jeżeli nie ma hltv, to nie jesteśmy w stanie tego ocenić. Ban minął, więc wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278452 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi