Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Ostrzezenie dla LACZKA

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prosilbym o ostrzezenie dla Sz.P admina Laczek Powraca.

Mianowicie . Laczek naduzywa admina. Robi nie potrzebne vote. Jezeli mu sie nie podoba mapa odrazu ja zmienia bez zadnego glosowania.

Niekiedy obraza graczy. Zdarza mu sie rowniez bluznic. Zawsze mu cos nie pasuje. Wyklina i nieszanuje graczy.

Pozdro.

Oczywiscie. Swiadkami sa gracze jak i rowniez admini. Admin Hazard , Kreatywny Ali , Pisiont groszy moga potwierdzic jego wybryki.

Czekamy na ich wypowiedzenie. ^^

Pozdro.

LaczekPowraca ... jak Cie lubię tak prawdą jest,że często zmieniasz mapy bez pytania o to graczy czego wynikiem jest np. dzisiejsza skarga od kogoś http://multi-head.pl/topic/54935-skarga/ . Na koniec mapy jest vote,mapa Ci się nie spodoba i robisz kolejne vote z twoimi mapami lub zmieniasz bez niego a gracze narzekają na say'u.Osobiście jednak nie spotkałem się z tym by laczek kogoś obrażał.

Laczek-jesteś dobrym adminem ale licz się bardziej ze zdaniem innych adminów obecnych n serwerze i graczy.

Ja Laczusia bardzo lubię :3 no z tym vote to fakt. Dzisiaj rano zaszła taka sama sytuacja ze zmianą mapy :P. Co do obrażania graczy to nie zauważyłem żeby Laczek kogoś obrażał. 

Dla mnie Laczek jest bardzo dobrym adminem. ;) 

Mam jedną uwagę jeśli Laczek widzisz że ktoś napisze ci an u@ że jest ktoś odpalony to przyjrzyj się dokładniej a nie od razu banujesz :D bo później są nieprzyjemne sytuacje ;p 

Wszystko ładnie pięknie ale my chcemy dowodów bez dowodów skarga powędruje do kosza . 24h na przedstawienie dowodów .

EDIT:

Dobrze sama wiesz że na tej sieci są ludzie którzy są w stanie oczernić ludzi słownie dlatego dowody tutaj są najlepsze . Słowo dawno przestało się liczyć bo każdy każdemu za plecami robi smród dlatego też w skargach przedstawia się dowody . .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 10 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...