Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 #276016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam, ostatnio na Shoutboxie zauważyłem że spora liczba ludzi prosi o wypowiedzi w podaniach oraz wysyła do swoich podań linki . Moją propozycją jest dodanie do Regulaminu ShoutBoxa 2ptk : 1. Zakaz wysyłania linków do podań swoich lub kogoś = 1ptk warn 2. Zakaz proszenia się o wypowiedzi w podaniach = 1ptk warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 #276019 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Richard dobrze pisze, jest to wkurzające i męczące a taka nagroda za podania i proszenie o sprawdzenie wypowiedzi mogłaby być nagradzana warnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Lutego 2015 #276023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dobrze że zauważyłeś to ,może nauczy ich to ,że tak nie wolno Tak samo w statusach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Lutego 2015 #276024 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Bardzo dobra sugestia, jestem za dodaniem tego do regulaminu sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 16 Lutego 2015 #276072 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dodałbym jeszcze, zakaz prosby o UnBana, wstawiania linków do ss itp. No i usunąć 14. Zakaz wstawianiaj linków YT., gdyż po wstawieniu linku Youtube w shoutboxie, nie wyświetla filmiku tylko link, sam dałem taką propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 #276195 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dodałbym jeszcze, zakaz prosby o UnBana, wstawiania linków do ss itp. No i usunąć 14. Zakaz wstawianiaj linków YT., gdyż po wstawieniu linku Youtube w shoutboxie, nie wyświetla filmiku tylko link, sam dałem taką propozycję Co do UB mam zdanie podzielone ponieważ czasami temat o UB stoi 2/3h i każdy chce mieć UB jak najszybciej a z drugiej strony mamy na to 24h i lekko denerwuje mnie jak 3 minuty po wysłaniu tematu z prośbą o UB piszą na SB żeby ich screeny sprawdzić . EDIT: Zawsze jest jakiś UBT, a jak nie ma to często są admini serwerów. Ja sprawdzam co wejdę na forum dział DD2+DM bany, aby właśnie gracz za długo nie czekał. Jak wchodzę i widzę linki do SS`ów, skarg, podań, to mnie chwyta coś, co drugi post gościa to prosze o ub link .... Nom zgadza się jest zawsze jakiś UBT ale są +/- tego ptk więc na razie z tym bym się wstrzymał a wprowadził w życie te które zaproponowałem w pierwszym poście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 16 Lutego 2015 #276201 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Zawsze jest jakiś UBT, a jak nie ma to często są admini serwerów. Ja sprawdzam co wejdę na forum dział DD2+DM bany, aby właśnie gracz za długo nie czekał. Jak wchodzę i widzę linki do SS`ów, skarg, podań, to mnie chwyta coś, co drugi post gościa to prosze o ub link .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Lutego 2015 #276220 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Za chwilę dodam. Zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Lutego 2015 #276221 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi