Guest Guest Posted February 15, 2015 #275515 Share Posted February 15, 2015 Zakupilam Vip'a po godzinie 14 do tej pory go nie dostalam . Weszlam na server i zaczekalam na zmianę mapy , wpisalam haslo na nick jednak dalej nic .. Nick do hasla wpisalam prawidlowy OlaxDD . Proszę o wyjasnienie . ( Musialam tworzyc nowe konto gdyz nie chcialo logowac Steam'em . ) Dodatkowo teraz gdy chce wejsc nie moje kickuje mnie . Wpisuje dobre haslo.. -.* Nawet skopiowalam przyklad bo myslalam ze zle , ale dalej nie moge wejść. Dodam ze na 1 serverze ZE nie z multi-head mialam rezerwację nicku i bylam zalogowana na innym komputerze niz teraz korzystam czy to moze byc tego przyczyna ?.. Jesli tak to co mam zrobic zmienic nick i poprosic o vipa na ten zmieniony ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted February 19, 2015 #277602 Share Posted February 19, 2015 Zgłoś się do mnie na PW/GG/STEAM i dodam Ci na nowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted February 19, 2015 #277603 Share Posted February 19, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts