heaVeN. Napisano 10 Lutego 2015 #273203 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Nie wiem gdzie to napisać miałem.. Jak coś to proszę o przeniesienie. Mam problem od kilku dni z forum i to taki, że nie mogę np. postów pisać, sygnatura mi się zmniejszyła. I to wszystko te problemy od 2/3 dni. Nic nie pomaga.. Też mam tak, że piszę na SB klikam @, żeby napisać nick użytkownika, a tu mi przechodzi na samą górę. Tak samo w komentarzach. Wyczyściłem ciasteczka cookies/klikałem F5 i Ctrl i nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273207 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jakiej przeglądarki używasz? ja miałem tak samo usunąłem jeden dodatek z Google Chrome i działa ok. Użyj może cclaner powinien pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273208 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Może zmiana przeglądarki coś tutaj pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 10 Lutego 2015 Autor #273290 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Używam Google Chrome.. Ale to na pewno nie to.. CCleaner też na pewno nie da nic.. Bo wyczyściłem cookies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lutego 2015 #273296 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 U mnie na google chrome też są problemy. Na mozilli wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 10 Lutego 2015 #273303 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Przeżuć się na Firefox to Ci gwarantuje ten problem zniknie, miałem tak samo na Chrome, zmieniłem na Firefox i już tego problemu w ogóle nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Lutego 2015 #273306 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Usługi na forum oraz serwerach" do "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #273325 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Usuń wszystkie ciasteczka z multi-head.pl wszystko , po ich usunięciu wejdź na forum i wciśnij ctrl+f5 mnie to na chrome pomogło i do tej pory jest bez problemów jak wchodzę na tableta na kompie osobiście używam firefoxa bo najlepiej mi się na nim pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 10 Lutego 2015 #273327 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Google Chrome... powiem tak, szybka i niestabilna przeglądarka +Szybka -Zżera tyle ramu co dobra gierka ^^ -Strony używające JavaScript mogą się bugować. (Czyli prawie każda strona w internetach) Problem jest taki, że Chrom bazuje na IE.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 10 Lutego 2015 #273332 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Sygnaturę ci naprawiłem. Z postami nie wiem o co chodzi, zobaczę co się dzieje. Co do pisania na SB, najpierw kliknij w okienko SB, żeby pisać i dopiero wtedy kliknij na @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 10 Lutego 2015 Autor #273352 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 dzięki za sygne. Problem mam z postami, bo aktualnie piszę na "Dodaj Odpowiedź".. Więc normalnie posta nie mogę napisać, a przeglądarkę zmienię. Dzięki wszystkim za pomoc, można zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Lutego 2015 #273380 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi