Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272404 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam. mam propozycje/prośbę aby usunąć pewną rzecz która ( przynajmniej mi ) przeszkadza, a mianowicie podwójny pistolet, gdy jesteśmy dajmy na to w tt, i wybierzemy usp, czy inny pistolet, mamy 2 bronie. Wybraną przez nas broń, i glocka. Osobiście, mi to bardzo przeszkadza, zwłaszcza, że jest to serwer DM na którym liczy się szybkość, moim zdaniem powinno się mięć tą broń którą się wybierze a nie również podstawową, podczas szybkiej zmiany trzeba wybierać bron która chcemy, zamiast po prostu na nią przełączyć. W końcu wybieramy to, co chcemy, więc ktoś, kto chce biegać z glockiem, może go wybrać, więc nikomu ta zmiana by chyba nie zaszkodziła. Propozycja do rozważenia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272416 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 myślę ze to dobry pomysł, mnie tez to denerwuje czasami gdyż gdy chce pobiegac z dgl to musze przełączać z usp/glocka na dgl heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 9 Lutego 2015 #272449 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Przyłącze się do propozycji, przydałoby się ustawić początkową broń przed wyborem w menu broni na knife albo drop ekwipunku, w sumie troszkę jest z tym roboty bo trzeba pogrzebać w plugin'ku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Lutego 2015 #272505 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja także, jeszcze na VIPie .... 3 pistoleciki -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Lutego 2015 #274000 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 dobra opcja bo chce grać z usp a tu glock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2015 #278801 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ruszy się coś w tej sprawie? jakaś wypowiedź h@? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 22 Lutego 2015 #279106 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Spokojnie, staram się to wprowadzić na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 4 Marca 2015 #284855 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Problem w tym że opiekun "dupcia" niema dostępu do cvar'ów, a z tego co mi wiadomo to warto byłoby tam zajrzeć Ze względu na: csdm_hold_many - Jeśli 1, gracz może posiadać wiele broni podstawowych i pistoletów. To raczej ma wartość 1, ale warto sprawdzić. csdm_auto_drop - Jeśli 1, gracz automatycznie wyrzuci broń trzymaną w rękach jeśli wybierze inną w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 18 Marca 2015 #291887 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 27 Marca 2015 #295360 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 dobra mysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi