Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272395 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Jerry <3 :* Godzina, data zdarzenia: 15:00 06-02-2015 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:34057426 Uzasadnienie: Wiem, że Ss'y trzeba dać do 24h ... Zapomniałem hasła do konta, i próbowałem zrobić nowe hasło, lecz co ? nie idzie... Także próba skontaktowania się z wszystkimi adminami przez GG, okazała się klapą. Pózniej nie miałem czasu być na steam i zapomniałem, że mam Atnam'a... No ale On też za dużo nie może, więc... Nie chciałem robić Multi, bo to raczej nie dozwolone i bałbym się Wgl bana na serwie i na forum. Wiem wymagacie w takim wypadku 100 reklam. Lecz, Nie mogę mam inną serwerownie, i to nie takie łapu capu, jak się innym wydaje Nie oczekuje, że odbanujecie. W sumie, nawet jak nie chcecie mogę nie grać. Zależy mi tylko na UB Z góry dzięki i sory za problem SS'y : http://www56.zippyshare.com/v/waNvp6sx/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 8 Lutego 2015 #272402 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Trzymamy się Regulaminu. SSy po czasie. Zrób 100 reklam, poleci UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 8 Lutego 2015 #272403 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi