Guest Guest Posted February 8, 2015 #272395 Share Posted February 8, 2015 Twój nick podczas gry: Jerry <3 :* Godzina, data zdarzenia: 15:00 06-02-2015 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:34057426 Uzasadnienie: Wiem, że Ss'y trzeba dać do 24h ... Zapomniałem hasła do konta, i próbowałem zrobić nowe hasło, lecz co ? nie idzie... Także próba skontaktowania się z wszystkimi adminami przez GG, okazała się klapą. Pózniej nie miałem czasu być na steam i zapomniałem, że mam Atnam'a... No ale On też za dużo nie może, więc... Nie chciałem robić Multi, bo to raczej nie dozwolone i bałbym się Wgl bana na serwie i na forum. Wiem wymagacie w takim wypadku 100 reklam. Lecz, Nie mogę mam inną serwerownie, i to nie takie łapu capu, jak się innym wydaje Nie oczekuje, że odbanujecie. W sumie, nawet jak nie chcecie mogę nie grać. Zależy mi tylko na UB Z góry dzięki i sory za problem SS'y : http://www56.zippyshare.com/v/waNvp6sx/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryChlopak Posted February 8, 2015 #272402 Share Posted February 8, 2015 Trzymamy się Regulaminu. SSy po czasie. Zrób 100 reklam, poleci UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryChlopak Posted February 8, 2015 #272403 Share Posted February 8, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts