Guest Guest Posted February 8, 2015 #272355 Share Posted February 8, 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza Admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.23.245.28' [AMXBans] ======================================= Dostałem bana BEZ OSTRZEŻENIA na 1 dzień za "patałachu", ponieważ wkurzyłem się jak Sam admin nie przestrzega regulaminu i stawia miny przy schodach. Jedyny admin na serwerze, który zapewne zrobił sobie samowolkę, bo nikt nie mógł mu nic zarzucić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eR. Posted February 8, 2015 #272361 Share Posted February 8, 2015 Ja sobie nie pozwolę żeby przez twoje " Patałachu " śmiało się ze mnie połowę serwera. Nie pierwszy nie ostatni raz pokazałeś swoją kulturę i nie tylko w moją stronę więc jak nie potrafisz się pohamować to nie graj w tą grę bo widzę że cię ponosi. Co do min kolego jako jedyny na tej sieci gram cały czas klasami które ich używają więc regulamin mi nie grozi w tej kwestii Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 8, 2015 #272364 Share Posted February 8, 2015 Ponosi mnie, jak widze, że nawet admin nie musi przestrzegać regulaminu. Rozumiem obraziłem Cię, ale nie aż tak, żebyś mnie musial wywalić na 1 dzień. Wystarczyło 30 minut, albo napisać, żebym zamknął papę i po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eR. Posted February 8, 2015 #272368 Share Posted February 8, 2015 2. Nie obrażamy innych graczy oraz ich rodziny. (Ban od 30 minut do tygodnia w zależności obrazy) 5. Odnosimy się do wszystkich graczy z szacunkiem. Złamałeś 2 pkt regulaminu. Ciesz się kolego że ten regulamin się zmienił bo kiedyś kiedyś w regulaminie był ban za obrazę admina na tydzień bez dyskusji. To nie pierwszy raz zalazłeś mi za skórę i miarka się już przebrała z reguły odpuszczam ale ty już nie pierwszy raz przesadziłeś ja nie będę z siebie robił pośmiewiska bo nie potrafisz się zahamować. Kiedyś też tak robiłem i uwierz mi to nie popłaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
eR. Posted February 8, 2015 #272371 Share Posted February 8, 2015 Skarga do zamknięcia Gracz przeprosił i dostał ostatnią szansę na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted February 8, 2015 #272378 Share Posted February 8, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts