Kristo Napisano 8 Lutego 2015 #272284 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 W dzisiejszym wywiadzie uczestniczyć mi będzie nowo upieczony Admin DM TOP MAPS czyli Szlendi. Zapraszm do przeczytania Witaj Szlendi. Jest mi bardzo miło że zgodziłeś się na wywiad, na początku przybliż nam bardziej swoją osobę. Na imię mam Mateusz, na codzień pracuję jako kierowca w firmie kurierskiej, w wolnej chwili chętnie rozwiązuje krzyżówki i razem z ludźmi z MH wkręcamy ludzi .Właśnie byłem świadkiem jak wkręcałeś Malu na TS3 , mówisz że pracujesz jako kierowca, lubisz swoją prace czy nie za bardzo.Uwielbiam swoją pracę bo lubię jeździć autem, niekoniecznie osobowym. Marzyłeś o tym aby być kurierem ?. Ogólnie kurierem też, ale chciałbym się przesiąść na kursy międzynarodowe. Czyli chciałbyś być kierowcą auta ciężarowgo o ile się nie myle ?. Jak na razię chciałbym nabrać doświadczenia na busie w trasach międzynarodowych, potem może się pomyśli. To trzeba kiedyś zrobić kolego, skoro marzą ci się trasy międzynarodowe, ujawnij nam jaki zawód chciałeś sprawować gdy byłeś dzieckiem ?. Zawsze ciągnęło mnie do kierowania pojazdami, także przy tym chyba zostanę . To powodzenia Ci życzę żebyś wytwał jak najdłużej w tej pracy, przejdzmy do sportu, jaki preferujesz ?. Oczywiście siatkówka, uwielbiam grę jak i oglądać . Nie lubisz Piłki nożnej ?. Wiesz, po dokonaniach naszej "kochanej" reprezentacji wolę sobie tylko pokopać na podwórku . W poprzednim roku dość dobrze sobie radzili zwłaszcza z Niemcami, masz jakiś osiągniecia w Siatkówce ?. Udział w kilku zawodach, ale niestety bez podium . Powiedz nam od którego roku życia grasz w siatkówke ?. Gram od podstawówki, ciężko powiedzieć bo mam trochę przerw . Wiadomo praca itp..., przejdzmy trochę bardziej do Twojego życia prywatnego, znalazłeś już swoją wybranke serca ?. Wybacz, ale nie chcę by było to publicznie udostępnione. Oczywiście rozumiem Twoją decyzje, to powiedz nam jak znalazłeś się na MH ?.Wciągnął mnie tutaj mój młodszy siostrzeniec .Czyli Twój siostrzeniec również gra na MH ?. Oczywiście . A jeżeli nam ujawnisz, jaki ma nick ?. Niestety na forum nie jest zarejestrowany, a w grze ma nick superpasztet. Zgadzasz się na przeprowadzenie Podręcznika Gracza Counter Strike ?. Jasne.PODRĘCZNIK GRACZA COUNTER STRIKE ! DD2 czy Nuke DD2M4A1 czy MP5 M4A1@FiGhT3r , @Malu czy @Strajk Wybieram wszystkich bo są super Ulubiony serwer po za DM TOP MAPS Only DD2 #2--------------------------------------------------------------------------------------------------------- Podeślij nam Twoją ulubioną nutkę.Proszę bardzo Nie za bardzo wiem jaki to typ muzyki, powiedz mi . Rock To teraz podeśli nam jakiegoś dobrego suchara. Jak nazywają się ulubione chipsy hydraulika ? Kranchpis Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić ? Całą społeczność MH Dziękuje Ci za wywiad, do zobaczenia na MH. No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Lutego 2015 #272294 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 fajny wywiad wkońcu coś wiem o kurierze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Lutego 2015 #272299 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Hmmmm... Powiem tak. Wywiad jak wywiad. Troszkę taki od niechcenia bym powiedziała i krótki. [align=center] [/align] [align=center]Marzyłeś o tym aby być kurierem ?. Czyli chciałbyś być kierowcą auta ciężarowgo o ile się nie myle ?. To trzeba kiedyś zrobić kolego, skoro marzą ci się trasy międzynarodowe, ujawnij nam jaki zawód chciałeś sprawować gdy byłeś dzieckiem ?. To powodzenia Ci życzę żebyś wytwał jak najdłużej w tej pracy, przejdzmy do sportu, jaki preferujesz ?. Nie lubisz Piłki nożnej ?. W poprzednim roku dość dobrze sobie radzili zwłaszcza z Niemcami, masz jakiś osiągniecia w Siatkówce ?. Powiedz nam od którego roku życia grasz w siatkówke ?. Wiadomo praca itp..., przejdzmy trochę bardziej do Twojego życia prywatnego, znalazłeś już swoją wybranke serca ?.[/align] Oczywiście rozumiem Twoją decyzje, to powiedz nam jak znalazłeś się na MH ?. [align=center]Czyli Twój siostrzeniec również gra na MH ?. A jeżeli nam ujawnisz, jaki ma nick ?. Zgadzasz się na przeprowadzenie Podręcznika Gracza Counter Strike ?. [/align] @Kristo - jak zadajesz pytania to na końcu stawiaj sam znak zapytania, bez tej kropeczki . Wybacz, ale lubię czepiać się szczegółów, jak to ja, znasz mnie . Ogólnie podsumowując całokształt - jest okey. Nie poddawaj się, a p amiętaj, że trening czyni mistrza. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Lutego 2015 #272300 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Podsyłaj mi gotowe wywiady, pomogę Ci opanować interpunkcję. ) + na zachęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2015 #272301 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Niektóre odpowiedzi są całkiem inne niż te które podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 9 Lutego 2015 Autor #272492 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Wywiad całkowicie się zepsuł, więc chyba nie ma potrzeby aby był dalej otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Lutego 2015 #272312 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Naprawiłem, tylko sobie popraw wszystko, żeby było tak jak chcesz. Wywiad fajny + Tylko jak dla mnie za dużo kolorów, zmiany rozmiarów czcionek, itp. Za dużo bajerów. Ale ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272309 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Wywiadzik spoko miło się go czyta za ciężką prace zostawiam plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Lutego 2015 #272541 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Prócz tego co Danke napisała w sprawie interpunkcji, jest jeszcze jedna kwestia. Nigdy nie stawiaj spacji przed interpunkcją. Chodzi o to, że spacja przed znakiem zapytania jest kompletnie niepotrzebna. Wywiad jest krótki i bardzo prosty, lecz jak na początkującego to nie najgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 9 Lutego 2015 #272546 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Jest git. Leci plusik, również wywiadzik się fajnie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272580 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Niestety wywiad bardzo przeciętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272589 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Wywiad taki sobie ale praktyka czyni mistrza . Także nie rezygnuj a z czasem będzie lepiej + za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Lutego 2015 #273518 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Wywiad całkiem w porządku jak na osobę która dopiero zaczyna. Nie trać chęci i wiary a będzie o dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 11 Lutego 2015 #273536 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Bardzo fajnie się czyta , łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273604 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Dobry + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 #273642 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Brak interpunkcji ;/ a tak to jest okay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 11 Lutego 2015 #273721 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Krótko ; ( Ale fajnie się czytało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2015 #274508 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 na pierwszy raz to nawet nawet za checi masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 13 Lutego 2015 #255712 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Powiem tyle wywiad nie jest według mojego zdania za dobry jak i ten rażący kolor ale przyznam ci + za zrobienie wywiadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Lutego 2015 Autor #255168 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Dziękuje wszystkim za wypowiedzenie się w moim skromnym wywiadzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi