`cruzeN. Napisano 22 Lutego 2015 #279515 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wzruszające jest to jeżeli admin nie zareagował na twoje pisanie u@ bo byl sam na full serwie a ty grozisz na steam jakimiś skargami na forum to jest śmieszne. Tak to My się bawić nie będziemy. Dorośnij chłopaku. Nie darzę sympatią takich ludzi. Dobrze ze u nas w składzie adminow nie ma takich. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 23 Lutego 2015 Autor #279630 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie darzę sympatią takich ludzi. Jestem na Nie. Nie szukam przyjaciół w Cs więc jest mi to obojętne co o mnie sądzisz. Szanuję twoją dwcyzje. Odwołując się to też, że zgłaszam ci na u@ gdy jesteś sam. Co mam zrobić jako gracz? Bana mu nie dam więc mogę jedynie wam adminą to zgłosić. Skarga nie poszła bo uznałem, że o byle co mnie ma po co skargi składać. Jednak jako admin masz obowiązek dbać o serwer a nie grać i nie zwracać na nic uwagi. Dziękuję za uwagę. I wymówki typu "sam byłem na serwerze przy Full" nie są żadnym usprawiedliwieniem. Składając podanie musiałeś liczyć się z konsekwencjami funkcji admina. Więc teraz nie wmawiaj ludziom, że ciężko było wszystko ogarnąć. Bo jak się gra i nie ma HLTV ciężko cokolwiek udowodnić szczególnie adminowi. Zamiast grać mógłbyś spokojnie wejść na spec i posprawdzać zgłoszenia. Jednak tak jak pisałem bez HLTV ciężko cokolwiek udowodnić. Jeszcze raz dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Lutego 2015 #279655 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 i pokazałeś ,że jesteś niecierpliwy i masz moje NIE :Odswieżasz podanie :Oraz sie w nim wypowiadasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279685 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie szukam przyjaciół w Cs więc jest mi to obojętne co o mnie sądzisz. Szanuję twoją dwcyzje. Odwołując się to też, że zgłaszam ci na u@ gdy jesteś sam. Co mam zrobić jako gracz? Bana mu nie dam więc mogę jedynie wam adminą to zgłosić. Skarga nie poszła bo uznałem, że o byle co mnie ma po co skargi składać. Jednak jako admin masz obowiązek dbać o serwer a nie grać i nie zwracać na nic uwagi. Dziękuję za uwagę. I wymówki typu "sam byłem na serwerze przy Full" nie są żadnym usprawiedliwieniem. Składając podanie musiałeś liczyć się z konsekwencjami funkcji admina. Więc teraz nie wmawiaj ludziom, że ciężko było wszystko ogarnąć. Bo jak się gra i nie ma HLTV ciężko cokolwiek udowodnić szczególnie adminowi. Zamiast grać mógłbyś spokojnie wejść na spec i posprawdzać zgłoszenia. Jednak tak jak pisałem bez HLTV ciężko cokolwiek udowodnić. Jeszcze raz dziękuję za uwagę. Heheheheh ale się uśmiałem czytając ten post Widać że nigdy nie miałeś admina a tym bardziej na servie z 32 slotami, nie raz gdy jesteś sam z adminów naprawdę ciężko jest ogarnąć wszystko gdy pisze Ci nie raz 15 osób na u@ i to nie raz nie jest kwestia 2-5 rund ogarnięcia wszystkiego. Powiem tak chciał bym żebyś się sam przekonał ale jak dla mnie nie zasługujesz na admina... Jak napisał Wandi odświeżasz temat wypowiadasz się w nim to lekka przesada... Ja po napisaniu podania czekałem kolo miesiąca na rozpatrzenie/przyjecie a Ty niecierpliwisz sie po paru dniach tak jak by zależało od niego Twoje być albo nie być :OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2015 #279711 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 mysle ze mozna dac Szanse +wiek +amx +steam +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 23 Lutego 2015 #279716 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Tutejsza dyskusja zmusila mnie do wypowiedzenia sie. To co czytam w tym podaniu to jakis zart jest. Dziwie sie ze wyzej postawione osoby nie karza za glupie dyskusje i wzajemne nabijanie postow. A lesto? pokazujesz caly czas ze jednak wiek ma znaczenie i nie od parady jest wymagane ukonczenie 16 roku zycia, ile juz nabiles postow w swoim podaniu? Tragedia. Zmieniam swoja pierwsza ocene i zdecydowanie jestem na NIE. - Minimum 16 lat; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Tu sa punkty z wymagan ktorych nie spelniasz. Wiec moim zdaniem do zamkniecia jest ten spam. /edit Doświadczenie (w byciu adminem): jeszcze nigdy nie sprawowałem tej funkcji i chciałbym nauczyć się czegoś nowego Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę , że tyle co potrzebne adminowi ogarniam To juz wogole zadziwiajace, nigdy nie miales admina wiec skad mozesz wiedziec ile i jaka wiedza jest potrzebna do sprawnego dzialania jako admin? Pytanie retoryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2015 #282545 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jestem na tak aktywność ogarnięty czasem brak adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 #282838 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Admin przyznany na okres próbny dwóch tygodni ,nie zmarnuj tej szansy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Lutego 2015 #282839 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi