Guest Guest Posted February 7, 2015 #271217 Share Posted February 7, 2015 Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: SatiVa Dowody: Co tak naprawde napisalem ? http://www71.zippyshare.com/v/a1Yt2Pp8/file.html Świadkowie: no chyba wszyscy.. Uzasadnienie:Jakis koles mnie zabil info nie wiem skad mial.. ale dobra zdenerwowalem sie napisalem jaki wh kurwa a wlasnie ze nie ze wskazalem tej osoby kto ma wh .. A tu nagle dostalem bana czity na u@ no chyba ziomek sie lekko pomyliles. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'czity na u@ zglaszamy.' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1318818388' [AMXBans] Your IP: '178.37.89.87' [AMXBans] ======================================= @ Kolego... Chcialbym ci to podkreslic ! 14. Zgłaszanie czitów nie na u@ jak i nadmierne spamowanie będzie nagradzane 5 minutowym banem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271229 Share Posted February 7, 2015 Ban już minął możesz wracać do gry . Admina upominam aby zapoznał się z regulaminem i nie wymierzał kar według swojego taryfikatora . Temat podsyłam do Opiekuna Serwera który podejmie dalsze kroki w tym temacie . EDIT: Spamowałeś na say'u ciągle, nawet napisałeś, że admin Sativa ma wh, a to to jest raczej śmieszne. A tak to do spamowaniu na say o czitach, równie dobrze Sativa mógłby ci dołożyć bana za kulturę, której nie przestrzegałeś. Pisałeś dla żartów, że gracz ma wh po czym się tym chwaliłeś na sayu. Piszesz i burzysz moją reputację np. słowami "Jak się czujesz moja podszywko, gdy jesteś słabszy ode mnie. Pojawiłeś się jakieś 3 dni temu i robisz zamieszanie. Jeżeli spamował trzeba było ukarać go banem 5minutowy jeżeli by nie poskutkował wtedy 30 min a tak z miejsca 30min to trochę przesada Byłem przy całym zajściu i Haq ma racje. Opisał dokładnie to co się dzieję od kiedy się pojawiłeś. W takiej sytuacji wydaje mi się, że Sativa nie powinien otrzymać żadnej kary. Co do kary , link do tematu wysłałem już do [member=Ania ] , czekajcie cierpliwie na odpowiedź od niej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haq# Posted February 7, 2015 #271234 Share Posted February 7, 2015 Spamowałeś na say'u ciągle, nawet napisałeś, że admin Sativa ma wh, a to to jest raczej śmieszne. A tak to do spamowaniu na say o czitach, równie dobrze Sativa mógłby ci dołożyć bana za kulturę, której nie przestrzegałeś. Pisałeś dla żartów, że gracz ma wh po czym się tym chwaliłeś na sayu. Piszesz i burzysz moją reputację np. słowami "Jak się czujesz moja podszywko, gdy jesteś słabszy ode mnie. Pojawiłeś się jakieś 3 dni temu i robisz zamieszanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakadu Posted February 7, 2015 #271241 Share Posted February 7, 2015 Byłem przy całym zajściu i Haq ma racje. Opisał dokładnie to co się dzieję od kiedy się pojawiłeś. W takiej sytuacji wydaje mi się, że Sativa nie powinien otrzymać żadnej kary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271252 Share Posted February 7, 2015 Haq no przykro mi mam nick taki wszedzie . Nic ani nikt tego nie zmieni musisz sie z tym liczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haq# Posted February 7, 2015 #271267 Share Posted February 7, 2015 Haq no przykro mi mam nick taki wszedzie . Nic ani nikt tego nie zmieni musisz sie z tym liczyc Powtarzam ci to ciągle i powtórzę ci to jeszcze raz, może masz ten nick wszędzie, ale ja mam tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2015 #271291 Share Posted February 7, 2015 Powtarzam ci to ciągle i powtórzę ci to jeszcze raz, może masz ten nick wszędzie, ale ja mam tutaj przepraszam ze sie jeszcze wypowiem , ale ja tez tu mam taki nick nie zmienisz tego czaisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted February 7, 2015 #271318 Share Posted February 7, 2015 Gracz Haquu notorycznie zgłasza czystych graczy nagminnie denerwując adminów, podważa decyzję, obraża o czym przekonałam się sama oraz s@ @Malu. Nie zmienia to oczywiście faktu, że admin przesadził z długością bana i zostanie upomniany. Przypominam też, że obowiązki admina to jedno ale nadużywanie u@, aby porobić sobie żarty z adminów to drugie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted February 7, 2015 #271319 Share Posted February 7, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts