MemesiO Napisano 20 Kwietnia 2016 #424746 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nick: MemesiO Wiek: XXI Data rejestracji na forum: 01 czerwca 2014 - dzień dziecka Czas spędzony na forum: 10 dni 12 godzin Doświadczenie w ocenianiu: Małe, patrząc jak tutaj wypisują inni. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak :nynek: Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze, dużo razy, nie liczyłem. Dlaczego Ty?: Myślę, że nadam się przy sprawdzaniu demek, co głównie robiłem będąc UBT. Jeżeli moje możliwości są na poziomie podstawowym przejdę test. Tak jak wcześniej wspominałem byłem już w UBT, zrezygnowałem, ale ggac wywaliliście, nie ma kto robić za murzyna. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Od jakiegoś czasu bywam dość często, wchodzę na forum sprawdzam co się dzieje, jestem na bieżąco z korespondencją. Nie mogę podać dokładnej godziny, gdyż czasem pracuję 12 godzin i nie myślę, aby wejść na Multi-Head. Miesięczny staż jako Admin: Tak Dwumiesięczny staż na forum: Tak Coś od siebie: Nie wiem czy muszę :boidupa: . Gdybym dostał szanse bycia znowu UBT, bywałbym częściej na forum. Niestety, co osoba nie lubiana i nie chciana miałaby tutaj robić. Sprawdzam forum, pomagam jak potrafię. To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Kwietnia 2016 #425559 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Brak zainteresowania tematem przez autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Kwietnia 2016 #425560 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi