Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269627 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Siemanko, po pierwsze to chciałem się przywitać bo jestem nowy, a po drugie: miałem ip od kumpla, przez przypadek usunołem z ulubionych , wchodzę na waszę stronę żeby skopiować ip do jailbreaka a tam... wtf? ktoś wam stronę zawirusował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #269656 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Bo to "avast" Ja mam antywitka z Microsoft i nic mi nie wykrywa Rada? Zmień antywirusa Avas znajdzie nawet wirusa w paint-cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 4 Lutego 2015 #269752 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Avast to bardzo czuły antywirus, nie ma potrzeby zmieniania go, martwi mnie link w jaki wszedłeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 4 Lutego 2015 #269761 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Avast zawsze tak pokazuje to jest najgorszy antywirus jak może być ja używam Kaspersky i moim zdaniem jest najlepszy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Lutego 2015 #269766 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Avast zawsze tak pokazuje Kristo, zauważyłem, że zawsze masz coś do dodania. Tyle że zazwyczaj nic sensownego nie wnosi to do tematu. Śmierdzi wbijaniem postów. Polecam Kingsofta. Lekki i skuteczny. Idealny pod słabsze maszyny, nowsza wersja dla lepszych systemów też spokojnie da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 4 Lutego 2015 #269767 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Siema, ja polecam AVG mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Lutego 2015 #269826 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Sam używam Norton'a i uważam, że spełnia swoją rolę w 100%. Działa w tle i nie wadzi w użytkowaniu. Miałem avasta i nie byłem z niego zadowolony. Najbardziej podczas gry przeszkadzało mi "baza wirusów avast została zaktualizowana". Co do tego "wyczynu" to polecam pobrać coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Lutego 2015 #270222 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Tylko tutaj chodzi o link koledzy, wszedł w zipa, czyli w tle mu ściągało coś, ale co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Lutego 2015 #270490 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 To jest po prostu klasyczny Avast, od czasu do czasu takie coś się pojawia że niby wykryło wirusa a tak na prawdę to żadnego wirusa nie wykryło tylko po prostu fałszywy alarm programu antywirusowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Lutego 2015 #270553 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wpisując sobie ten kod w każdy anty-virus od razu zacznie Ci ryczeć -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Lutego 2015 #271723 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dziwne bo mi mój Anty-wirus po wpisaniu tego jakoś siedzi zamknięty w kubeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Lutego 2015 #271730 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Mój ryczy, ponieważ strona chce pobrać za mnie jakiś plik (zip) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Lutego 2015 #277023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ostatnio mamy sporo błędów z tym stylem więc postanowiliśmy go zmienić. Na dniach problemy powinny zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Lutego 2015 #277024 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi