Guest Guest Posted February 4, 2015 #269627 Share Posted February 4, 2015 Siemanko, po pierwsze to chciałem się przywitać bo jestem nowy, a po drugie: miałem ip od kumpla, przez przypadek usunołem z ulubionych , wchodzę na waszę stronę żeby skopiować ip do jailbreaka a tam... wtf? ktoś wam stronę zawirusował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 4, 2015 #269656 Share Posted February 4, 2015 Bo to "avast" Ja mam antywitka z Microsoft i nic mi nie wykrywa Rada? Zmień antywirusa Avas znajdzie nawet wirusa w paint-cie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted February 4, 2015 #269752 Share Posted February 4, 2015 Avast to bardzo czuły antywirus, nie ma potrzeby zmieniania go, martwi mnie link w jaki wszedłeś ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted February 4, 2015 #269761 Share Posted February 4, 2015 Avast zawsze tak pokazuje to jest najgorszy antywirus jak może być ja używam Kaspersky i moim zdaniem jest najlepszy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted February 4, 2015 #269766 Share Posted February 4, 2015 Avast zawsze tak pokazuje Kristo, zauważyłem, że zawsze masz coś do dodania. Tyle że zazwyczaj nic sensownego nie wnosi to do tematu. Śmierdzi wbijaniem postów. Polecam Kingsofta. Lekki i skuteczny. Idealny pod słabsze maszyny, nowsza wersja dla lepszych systemów też spokojnie da radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heaVeN. Posted February 4, 2015 #269767 Share Posted February 4, 2015 Siema, ja polecam AVG mi pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesto Posted February 4, 2015 #269826 Share Posted February 4, 2015 Sam używam Norton'a i uważam, że spełnia swoją rolę w 100%. Działa w tle i nie wadzi w użytkowaniu. Miałem avasta i nie byłem z niego zadowolony. Najbardziej podczas gry przeszkadzało mi "baza wirusów avast została zaktualizowana". Co do tego "wyczynu" to polecam pobrać coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted February 5, 2015 #270222 Share Posted February 5, 2015 Tylko tutaj chodzi o link koledzy, wszedł w zipa, czyli w tle mu ściągało coś, ale co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted February 5, 2015 #270490 Share Posted February 5, 2015 To jest po prostu klasyczny Avast, od czasu do czasu takie coś się pojawia że niby wykryło wirusa a tak na prawdę to żadnego wirusa nie wykryło tylko po prostu fałszywy alarm programu antywirusowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted February 5, 2015 #270553 Share Posted February 5, 2015 Wpisując sobie ten kod w każdy anty-virus od razu zacznie Ci ryczeć -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted February 7, 2015 #271723 Share Posted February 7, 2015 Dziwne bo mi mój Anty-wirus po wpisaniu tego jakoś siedzi zamknięty w kubeł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted February 7, 2015 #271730 Share Posted February 7, 2015 Mój ryczy, ponieważ strona chce pobrać za mnie jakiś plik (zip) :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted February 18, 2015 #277023 Share Posted February 18, 2015 Ostatnio mamy sporo błędów z tym stylem więc postanowiliśmy go zmienić. Na dniach problemy powinny zniknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted February 18, 2015 #277024 Share Posted February 18, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts