Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Modele by Lesto

Lesto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W tym temacie podam link do modeli broni do cs 1.6 skompletowanych przez moją osobę. Jest to maja pierwsza tego typu praca więc proszę o wyrozumiałość. Paczka jest w ok 50% gotowa więc jak tylko skończę to podam link do pobrania paczki.

Osobiście najbardziej podoba mi się AWP, USP, FAMAS i DEAGLE :D

Link do paczki z modelami: http://www6.zippyshare.com/v/VmeLqK0H/file.html

Jak podmienić modele?

1. Wchodzimy w pliki z naszym CS'em, cstrike/models

2. Do osobnego folderu na pulpicie kopiujemy wszystkie pliki z folderu models o nazwie broni z v_ i w_ na początku (tylko to przy zmianie skinów nam się zmieni a podstawowe modele trzeba mieć gdzieś zapisane)

3. Otwieramy paczuszkę zrobioną przeze mnie (link wyżej) kopiujemy wszystkie pliki z folderu Bronie do folderu Models. Ukaże nam się okienko czy "kopiować i zamienić" czy tylko "kopiować". Cały czas wciskamy "kopiuj i zamień"

4. Po wszystkim odpalamy naszego cs'a wchodzimy na boty i sprawdzamy czy wszystko działa poprawnie :P

Niżesz przedstawiam wam USP_Cayman (niestety tylko tyle ale postaram się więcej ss'ów dodać)

Ściągnij Sb paczuszkę na kompa i zamień modele bo na telefonie jestem i nic nie zrobię :P

Livio na YT masz wiele poradników ale wchodzisz w cstrike/modele/ kopiujesz podstawowe do folderu na pulpit (jakby moje ci się nie spodobały) kopiujesz moje modele w ten folder zamieniasz wszystkie pliki (modele na wszystkie bronie są wystarczy przy zmianie cały czas klikać w "kopiuj i zamień" wchodzisz na cs'a np na booty i grasz.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...