Lesto Napisano 1 Lutego 2015 #268536 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam W tym temacie podam link do modeli broni do cs 1.6 skompletowanych przez moją osobę. Jest to maja pierwsza tego typu praca więc proszę o wyrozumiałość. Paczka jest w ok 50% gotowa więc jak tylko skończę to podam link do pobrania paczki. Osobiście najbardziej podoba mi się AWP, USP, FAMAS i DEAGLE Link do paczki z modelami: http://www6.zippyshare.com/v/VmeLqK0H/file.html Jak podmienić modele? 1. Wchodzimy w pliki z naszym CS'em, cstrike/models 2. Do osobnego folderu na pulpicie kopiujemy wszystkie pliki z folderu models o nazwie broni z v_ i w_ na początku (tylko to przy zmianie skinów nam się zmieni a podstawowe modele trzeba mieć gdzieś zapisane) 3. Otwieramy paczuszkę zrobioną przeze mnie (link wyżej) kopiujemy wszystkie pliki z folderu Bronie do folderu Models. Ukaże nam się okienko czy "kopiować i zamienić" czy tylko "kopiować". Cały czas wciskamy "kopiuj i zamień" 4. Po wszystkim odpalamy naszego cs'a wchodzimy na boty i sprawdzamy czy wszystko działa poprawnie Niżesz przedstawiam wam USP_Cayman (niestety tylko tyle ale postaram się więcej ss'ów dodać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lutego 2015 #268635 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Zapuść jakiegoś SS'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Lutego 2015 #268636 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 I co ja mam z tymi modelami zrobić? DAj sssa mnie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 1 Lutego 2015 Autor #268638 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ściągnij Sb paczuszkę na kompa i zamień modele bo na telefonie jestem i nic nie zrobię Livio na YT masz wiele poradników ale wchodzisz w cstrike/modele/ kopiujesz podstawowe do folderu na pulpit (jakby moje ci się nie spodobały) kopiujesz moje modele w ten folder zamieniasz wszystkie pliki (modele na wszystkie bronie są wystarczy przy zmianie cały czas klikać w "kopiuj i zamień" wchodzisz na cs'a np na booty i grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 1 Lutego 2015 Autor #268641 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Na telefonie jestem więc nie zapuszczę własnego SS'a jak procentowy Sb wgra to niech coś wklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268654 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Testowałem bardzo fajnie się gra Link: do ss'a usp http://www2.zippyshare.com/v/CXFjrmFF/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 #51923 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 http://multi-head.pl/topic/53399-modele-v2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 #51812 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi