Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> [REDAKTOR] Kristo

Kristo

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Robert

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: Kristo >> Multi-Head.pl

Sta偶 na forum: 6 miesi臋cy

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Oczywi艣cie, by艂em ju偶 Redaktorem na Multi-Head.

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: Admin DM TOP MAPS, Redaktor FanPage, Redaktor, Prowadz膮cy Q&A.

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Nie potrafi臋 dok艂adnie okre艣li膰 ale my艣l臋 偶e teraz ju偶 jest dobrze.

Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Teraz mam ferie wi臋c praktycznie ca艂y dzie艅.

Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):

[align=center]Zapraszam do przeczytania wywiadu z sieciow膮 pi臋kno艣ci膮 :P, czyli Olci膮.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]80490955096107056568.jpg[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Hej Olciu. Jest mi bardzo mi mi艂o 偶e zgodzi艂a艣 si臋 na wywiad, na pocz膮tku przybli偶 nam bardziej swoj膮 osob臋.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No witaj Robercie ;) A wi臋c c贸偶 nazywam si臋 Ola, 1 marca sko艅cz臋 19 lat , mieszkam na 艢l膮sku dok艂adniej okolice 呕or. Interesuj臋 si臋 sportem, trenowa艂am kiedy艣 siatk贸wk臋, biega艂am, by艂am w klasie sportowej dlatego tak wysz艂o, ale niestety trzeba by艂o zako艅czy膰, mo偶e kiedy艣 do tego wr贸c臋.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Pracujesz gdzie艣, czy mo偶e jeste艣 na tak zwanym utrzymaniu rodzic贸w ?

.[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No niestety nie pracuj臋, ucz臋 si臋 i mam praktyki w garniturach tak wi臋c mam tam marne grosze, zawsze co艣..no ale jestem na utrzymaniu mamy, kt贸ra niestety nie pracuje ale jako艣 dajemy sobie rad臋.. tata zmar艂.. tak wi臋c mieszkam w domu z mam膮, bratem jego 偶on膮 i ich dzieckiem

.[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]To pewnie brakuje Ci taty, planujesz w przysz艂o艣ci mie膰 swoje cztery 艣ciany i za艂o偶y膰 pe艂n膮 szcz臋艣liw膮 rodzin臋 ?.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Owszem brakuje, wszystko nast膮pi艂o tak nagle... zw艂aszcza, 偶e to by艂o dzie艅 przed Wigili膮... no ale c贸偶 takie jest 偶ycie... Wiadomo, ka偶da kobieta tego pragnie... chcia艂abym si臋 wyprowadzi膰, znale藕膰 szcz臋艣cie i by膰 mo偶e za艂o偶y膰 rodzin臋, po prostu czu膰 si臋 szcz臋艣liw膮

.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Oczywi艣cie jak ka偶dy Olciu, takie 偶ycie :(, Ja te偶 mia艂em par臋 drastycznych chwil, przejd藕my bardziej do Twojego 偶ycia prywatnego, znalaz艂a艣 ju偶 swoj膮 mi艂o艣膰 偶ycia lub masz ch艂opaka ?.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No tak racja.. Nie, nie mam ch艂opaka, przyjdzie czas to b臋dzie

.

Mam nadzieje, zaprosisz mnie na swoje wesele, Opisz czym zajmujesz si臋 dzie艅 w dzie艅 ? :).

[/align]

[align=center]

聽Je艣li do niego dojdzie to owszem, to bym chyba po艂ow臋 MH musia艂a zaprosi膰 ;d, Jak ju偶 m贸wi艂am ucz臋 si臋, zmieni艂am z technikum fryzjerskiego na ZSZ, zmieni艂am tak偶e zaw贸d na sprzedawc臋.. Po szkole i praktyce zazwyczaj gram w cs'ka ;D tak偶e siedz臋 na naszym kochanym forum i ts ;d oczywi艣cie nie sp臋dzam tylko wolnych chwil przez kompem, wychodz臋 tak偶e ze znajomymi na jakie艣 piwko czy co艣, troszk臋 si臋 rozerwa膰

.

Piwko, nie 艂adnie pi膰 piwko, to jest nie zdrowe, phii co ja m贸wi臋, piwo jest zdrowe, dlaczego postanowi艂a艣 zmieni膰 zaw贸d i szko艂臋 ?.

[/align]

[align=center]聽聽[/align]

[align=center]Racja wol臋 w贸dk臋 ;d. Dlatego, 偶e jestem za nerwowa na fryzjerk臋, poza tym to trzeba czu膰, a kolejna sprawa to nie zaw贸d na technikum lecz ZSZ, wi臋c posz艂am na sprzedawc臋 i tak zosta艂o

.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Eee pojad臋 do Twojego miasta i do Twojej kasy podejd臋, dasz mi wszystko za free, 偶ycz臋 Ci powodzenia w zawodzie sprzedawcy, przejd藕my bardziej do MH, jak znalaz艂a艣 si臋 na Multi-Head ?.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Ojoj, to nie jest takie proste, Na Multi-Head w艂a艣ciwie przypadkowo.. wbi艂am na serwer wtedy jeszcze na non steam.. grywa艂am sobie troszk臋 czasu tak, poniewa偶 ukradli mi m贸j steam.. musia艂am ogarn膮膰 sobie nowy.. po czasie zn贸w gra艂am. W艂a艣ciwie to dzi臋ki @jar|luki jestem tutaj.. Za to mu gor膮co dzi臋kuj臋 ;).

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]To c贸偶 takiego zrobi艂 jar|luki, 偶e dzi臋ki niemu zosta艂a艣 na MH

?.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽 Mia艂am z nim bardzo dobry kontakt, od pocz膮tku jak si臋 tu pojawi艂am.. Bardzo mi pomaga艂 w sprawach dotycz膮cych serwera i nie tylko.. Po czasie zarejestrowa艂am si臋 na forum, zdoby艂am rang臋 admina jak i pozna艂am wiele wspania艂ych os贸b.. To forum jak i te osoby s膮 dla mnie odskoczni膮, potrafi膮 zawsze pocieszy膰..

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]A pewnie zw艂aszcza Ja, chcia艂aby艣 w przysz艂o艣ci zosta膰 kim艣 bardziej wa偶nym na forum, Moderator czy UBT ?.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

Owszem chcia艂abym.. nie powiem, 偶e nie, ale na wszystko trzeba sobie zas艂u偶y膰 jak i zapracowa膰.. to jest bardzo du偶a odpowiedzialno艣膰, mo偶e kiedy艣 co艣 si臋 zmieni, zobaczymy.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

Mam nadzieje, chcia艂bym Ci臋 zobaczy膰 w zielonym kolorze :D, Jak zacz臋艂a si臋 Twoja przygoda z cs'em ?

.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Zacz臋艂am gra膰 przez kole偶ank臋, kiedy艣 tam co艣 pyka艂a, ona przesta艂a a mnie wyci膮g艂am i to bardzo. Przynajmniej idzie si臋 troszk臋 wy偶y膰.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

Za艂o偶臋 si臋 kto Ci臋 najbardziej denerwuje na MH, taki ma艂y gnojek o przezwisku Arbuz @Kristokt贸re dosta艂 od Malu :P, zgadzasz si臋 na przeprowadzenie Podr臋cznika gracza cs'a

?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Nie to nie on ;d Pewnie, 偶e si臋 zgadzam.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]PODR臉CZNIK GRACZA COUNTER STRIKE

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]DD2 czy INF

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Oczywi艣cie 偶e DD2 <3

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]M4A1 czy AK47

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]M4A1 <3

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]@Malu i i @FiGhT3r

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Wiadomo, 偶e i @Strajk zawsze bardzo pomocni i mili, mo偶na zawsze na nich polega膰.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]@aquax czy @555_dni

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Pomi臋dzy naszymi H@ nie b臋d臋 wybiera膰, Faworytami s膮 oboje, zawsze bardzo pomocni, mili.. du偶o by tu wymienia膰.. Dzi臋ki nim jest nasza sie膰! Bardzo si臋 staraj膮 by by艂o jak najlepiej, Mati艣 to wariat, zawsze weso艂y i pomocny, pocieszy膰 potrafi.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]CT czy TT

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Zale偶y od mapy ale raczej CT

.[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]AWP czy Scout

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]AWP

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Lubisz serwer DM TOP MAPS, bo ja kocham :D

.[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Taaak, uwielbiam gra膰 na tym serwerze, ale zawsze si臋 tak wkurzam bo czasami si臋 zrodz臋 i g艂owa od razu..

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]---------------------------------------------------------------------------------------------------

[/align]

[align=center]Dzi臋kuje Ci za przeprowadzenie Podr臋cznika Gracza Counter Strike, teraz zapodaj nam Twoj膮 ulubion膮 nutk臋 ?

.[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Og贸lnie bardzo lubi臋 sm臋ty o 偶yciu ale nie podam tytu艂贸w mo偶e lepiej.. Tak wi臋c ta piosenka zawsze mnie podtrzymuje na duchu.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Fajna nuta, to teraz pode艣lij nam jakiego艣 suchara :D.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Ale偶 prosz臋 bardzo :P

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]262b4a43ccbdc7a55d9ae13430e7492e_by_suchary.jpg

聽[/align]

[align=center]Spoko suchar, na koniec naszego wywiadu chcia艂aby艣 kogo艣 pozdrowi膰 ?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Pewnie pozdrawiam Ca艂膮 sie膰 Multi-Head! i Oczywi艣cie Ciebie Robercie, dzi臋kuje za wywiad ;)

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]R贸wnie偶 dzi臋kuje do zobaczenia na MH :)

聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

, moja 艣liczna:* A偶 chce si臋 na Ciebie patrzy膰 :).

Co do Ciebie - @Kristo, wida膰, 偶e si臋 starasz.

Jestem pe艂na podziwu jak ostatnio anga偶ujesz si臋 w sie膰 i zdecydowanie masz moje TAK!

Tylko nie rezygnuj ju偶 z rangi redaktora, taka moja pro艣ba do Ciebie.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na TAK

+starania

PS: je偶eli piszesz zdanie i na ko艅cu znajduje si臋 pytajnik to zawsze pisze si臋 tak? a nie ze spacj膮.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...