Guest Guest Posted January 30, 2015 #266926 Share Posted January 30, 2015 Data i godzina: 2015-02-1:45 Nick admina/gracza, który zawinił: Gran!u__!oinTDowody: SCREEN SHOT'y z gry : http://www.speedyshare.com/HF6CA/2015-01-30-00001.jpg AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza admina' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:3761805' [AMXBans] Your IP: '83.11.163.208' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: serwer.Uzasadnienie : Coś tam gadał ,przez mikro powiedziałem mu żeby się zamknął , Małolat stwierdził że nie bd się tak do niego odzywał to mu powiedziałem że jest żałosny , dostałem bana . hmmm szczerze to nie obchodzi mnie ten ban lecz , nieznajomość amx przez tego "Małolata" za takie coś powinno być upomnienie czy tam ban na 5 minut . Widzę ,że serwerownia przyjmuję ludzi z kategorią i opcją wyboru "Gimbus" . Myślałeś młody ,że nie napiszę ? Chciałbym aby "małolat" dostał jakieś upomnienie , chociaż to za mało skoro sobie tak bany lotnie rozdaje za głupotę , widzę ,że administracja tutaj jest na poziomie , po prostu pozazdrościć ^^.Powiem ci "Gran!u" szkoda ,że to wszystko jest przez "kabel" . Ps . Mógłbym być twoim Ojcem więc nie furcz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2015 #266930 Share Posted January 30, 2015 Poproszę o wypowiedź admina @Graniu co ma do powiedzenia w tej sprawie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryChlopak Posted January 30, 2015 #205361 Share Posted January 30, 2015 Podaj Dowody, że taka była sytuacja, a nie wyskakujesz z gadką, że to Admin dał ci bana za to, że powiedziałeś jakąś błahostkę. Chciałbym zobaczyć screena, demo tej sytuacji i dopiero wtedy możemy zaprosić do Dyskusji ADMINA blokującego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2015 #266943 Share Posted January 30, 2015 A więc tak, mój stary znajomy wbił na server po czym zacząłem z nim rozmawiać (konwersacja trwała gdy nie żyliśmy). Kolega, że tak powiem próbował zagłuszyć rozmowę swoimi teskstami jeżeli można to tak nazwać (bla bla bla, darcie się w mikrofon itp) Powiedzlałem mu żeby się uspokoił, bo zaraz wyłapie bana. Po czym zaczął pyskować i mówić jaki to ten server jest dla niego niczym (co myślisz że nie mam gdzie grać?) jednak z obrazą przesadził i skoro mu tak nie zależało to po co teraz składa skargę? Pozdrawiam Aha i gdybyś był taki dorosły to byś się nie zachowywał jak 12 latek i utrudniał normalnej konwersacji. Pamiętaj, wiek nie zawsze idzie w parze z dojrzałością (a w twoim przypadku napewno tak nie jest) I proszę taki dorosły i żałujesz że to kabel? Rozśmieszasz mnie kolego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2015 #266957 Share Posted January 30, 2015 Moim zdaniem skarga nie słuszna dlatego że rozmawiali jak byli na dedzie a wtedy można , myślę że adminowi można zaufać bez dowodów przecież specjalnie demka nie będzie nagrywał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2015 #266972 Share Posted January 30, 2015 Skoro dla was za "zamknij ryj" jest 1 dzień to w porządku serwer . Pozdrawiam . Opinia wiadomo elo . Słodzisz prawdę cukrem bo jest gorzka "młody" Ps . nie darłem się w mikrofon była prawie 2 godzina , a że ci rodzice pozwalają wchodzić im na głowę i drzesz "japę" nawet o 3 to ładnie jesteś wychowany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2015 #267033 Share Posted January 30, 2015 Teraz już nie dowiemy się jak było, bo na demku nie ma głosu, ale z tego co wyczytałem w tym temacie myślę, że ten ban jest troszkę przesadzony. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2015 #267034 Share Posted January 30, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts