Jump to content
[MULTI-HEAD] NOWY SERWER PAINTBALL ×
[COD 400] EDYCJA KLASYCZNA 1.10 - Koniecznie sprawdź! ×

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Coś w tym jest ^^.

Guest

Recommended Posts

Data i godzina: 2015-02-1:45

Nick admina/gracza, który zawinił: Gran!u__!oinT
Dowody: SCREEN SHOT'y z gry
 : 

http://www.speedyshare.com/HF6CA/2015-01-30-00001.jpg

AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl
[AMXBans] Reason: 'obraza admina'
[AMXBans] Duration: '1 day'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:3761805'
[AMXBans] Your IP: '83.11.163.208'
[AMXBans] ===============================================

Świadkowie: serwer.

Uzasadnienie : Coś tam gadał ,przez mikro powiedziałem mu żeby się zamknął  , Małolat stwierdził że nie bd się tak do niego odzywał to mu powiedziałem że jest żałosny , dostałem bana . 

hmmm szczerze to nie obchodzi mnie ten ban lecz , nieznajomość amx przez tego "Małolata"  za takie coś powinno być upomnienie czy tam ban na 5 minut . Widzę ,że serwerownia przyjmuję ludzi z kategorią i opcją wyboru "Gimbus" . Myślałeś młody ,że nie napiszę ? 

Chciałbym aby "małolat" dostał jakieś upomnienie  , chociaż to za mało  skoro  sobie tak bany lotnie rozdaje za głupotę , widzę ,że administracja tutaj jest na poziomie , po prostu pozazdrościć ^^.

Powiem ci "Gran!u"  szkoda ,że to wszystko jest przez "kabel" .

Ps . Mógłbym być twoim Ojcem więc nie furcz .

A więc tak, mój stary znajomy wbił na server po czym zacząłem z nim rozmawiać (konwersacja trwała gdy nie żyliśmy). Kolega, że tak powiem próbował zagłuszyć rozmowę swoimi teskstami jeżeli można to tak nazwać (bla bla bla, darcie się w mikrofon itp) Powiedzlałem mu żeby się uspokoił, bo zaraz wyłapie bana. Po czym zaczął pyskować i mówić jaki to ten server jest dla niego niczym (co myślisz że nie mam gdzie grać?) jednak z obrazą przesadził i skoro mu tak nie zależało to po co teraz składa skargę?

Pozdrawiam 

Aha i gdybyś był taki dorosły to byś się nie zachowywał jak 12 latek i utrudniał normalnej konwersacji. Pamiętaj, wiek nie zawsze idzie w parze z dojrzałością (a w twoim przypadku napewno tak nie jest) I proszę taki dorosły i żałujesz że to kabel? Rozśmieszasz mnie kolego :)

Moim zdaniem skarga nie słuszna dlatego że rozmawiali jak byli na dedzie a wtedy można , myślę że adminowi można zaufać bez dowodów przecież specjalnie demka nie będzie nagrywał

Skoro dla was za "zamknij ryj" jest 1 dzień to w porządku serwer . Pozdrawiam . Opinia wiadomo elo .

Słodzisz prawdę cukrem bo jest gorzka "młody" 

Ps . nie darłem się w mikrofon  była prawie 2 godzina , a że ci rodzice pozwalają wchodzić im na głowę i drzesz "japę" nawet o 3 to ładnie jesteś wychowany . 

Teraz już nie dowiemy się jak było, bo na demku nie ma głosu, ale z tego co wyczytałem w tym temacie myślę, że ten ban jest troszkę przesadzony. 

/close

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...