Raptorr Posted January 27, 2015 #265405 Share Posted January 27, 2015 Data i godzina: 27.01.2015 - 12:07:13Nick admina/gracza, który zawinił: AnoNimekDowody: http://www50.zippyshare.com/v/eV8BDOqC/file.html pierwszego bana nie mam jak pokazać gdyż było ubŚwiadkowie: gracze obecni na serwerze Uzasadnienie:: dostałem już 2 razy bana na którego nie zasługuję. Prosiłbym o wpłynięcie na zachowanie tego pana wobec graczy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 27, 2015 #265412 Share Posted January 27, 2015 Jesteś śmieszny... Wstaw normalne SSy, a nie. Ja na światka biorę Laczka, że twoja "gra" jest dziwna- Wiesz gdzie są wszyscy z innego teamu. Nie dostałeś bana tylko SSy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptorr Posted January 27, 2015 Author #265415 Share Posted January 27, 2015 "Normalne ss-y "? czyli jakie? wstawiłem według poradnika tu na forum skoro mam oczy to chyba widzę prawda? rozglądam się skoro ss to i ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 27, 2015 #265437 Share Posted January 27, 2015 Jesteś śmieszny... Wstaw normalne SSy, a nie. Ja na światka biorę Laczka, że twoja "gra" jest dziwna- Wiesz gdzie są wszyscy z innego teamu. Nie dostałeś bana tylko SSy Pokaż dowody w postaci demka + rozpiski na to że gracz jest odpalony . Screeny które przedstawił gracz są odpowiednie i czyste . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted January 27, 2015 #265731 Share Posted January 27, 2015 Jak zobaczycie gracza, któremu daliście dopiero co bana(screeny) to sprawdzajcie czy je wstawił lub w bansie. Wtedy nie będzie takich problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted January 27, 2015 #265732 Share Posted January 27, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts