lil Kapi Napisano 27 Stycznia 2015 #265312 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Imię: Kacper. Wiek: 13 Wiosen. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: DR.ROZPIERDUCHA | Multi-Head.pl Staż na forum: Długi. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nigdy nie byłem redaktorem, oraz recenzentem. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin dd2+bf4 Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7-8/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Niestety szkoła ogranicz Mnie tylko w weekendy oraz dni wolne. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Ja- Biały Perez- Pomarańczowy Ja-Cześć. Słuchaj Składam właśnie podanie na Redaktora, i czy Zgodziłbyś się na przeprowadzenie wywiadu? Perez- Witam, moje uszanowanie. Owszem, zgadzam się Ja-Dobrze. Przedstaw się, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz. Perez-Nazywam się Maciej, mam 20 lat i mieszkam w Rybniku. Ja-Wiem tylko, że w Rybniku Grubson mieszka . Co mógłbyś Nam opowiedzieć o tym mieście. Czy warto tam pojechać? Perez-Szczerze? w Rybniku tylko jest fajne kąpielisko i dwa centra handlowe Oraz niedawno otwarto park tematyczny. Ja-Czy Byłeś w tym parku? Perez-Jeszcze nie, ale podobno jest tam super. Wiele atrakcji, nawet boisko do koszykówki i piłki nożnej się znalazło. Ja-No to zaraz Przyjadę . Czy masz jakieś rodzeństwo? Perez- Mam, 4 lata starszą siostrę Ja- Ma chłopaka ? Perez- Tak, od dłuższego czasu Ja-Aha . Czy masz jakieś zwierzątko? Perez-Tak, psa od 11 lat Ja-Jak się wabi, oraz jaka to rasa? Perez-Ralf, sznaucer miniaturowy. Maly szczekający brodacz Ja-Haha . Teraz zmiana tematu. Jak znalazłeś się na Multi-Head.pl ? Perez-wpierw grałem za czasów starego jaila, potem doszedłem tutaj, no i tak z czasem polubiłem tutaj grać no i tak o to Perezik tu się zaszył Ja-A jaki nick miałeś na starym Jb? Perez-ten sam ^^ ale tam mało grałem Ja-Aha. To Cię nie kojarzę ze starego jb. Perez-no to gadam, na starym troszkę kiedyś grałem. Ja-Pracujesz, czy dalej się uczysz? Perez- Szkołę ukończyłem, aktualnie kuruje się po operacji wiezadła krzyżowego Ja-To Wracaj szybko do zdrowia! Kim Chciałbyś w życiu być? Perez- szczerze? nie wiem Ja-Ok. Jaką muzykę lubisz? Perez-nie mam ulubionego gatunku, słucham wszystkiego co wpada w ucho Ja- Ja tam słucham Hip-Hop`u . Perez-ja wszystkiego Ja- A jaką muzykę Lubisz najbardziej ( Wstaw link do niej)? Perez-hm ^^ muzyka lat 70-80 Ja-To Życzę powodzenia w podryw aniu na parkiecie ^^! Perez-hue ^^ to lubię akurat ^ Ja- Haha. Zbliżamy się do końca wywiadu. Kogo Chciałbyś pozdrowić? Perez-Hm, najwspanialszych z JB Knopcia, Wujaszka, M4, Odpalonego oraz Canabiska Voofiego Ja-Ok. Jeszcze udzielisz Nam odpowiedzi na krótkie pytanka dotyczące Counter-Strike ? Perez-nie chce mi się, lecę spać Ja-Ok. To dobranoc, dziękuje za wywiad. Cześć. Perez-Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Stycznia 2015 #265313 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dużo błędów interpunkcyjnych, słabe pytania i za dużo emotek. Nie masz mojego poparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Stycznia 2015 #265317 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Krótki wywiad i zbyt dużo błędów interpunkcyjnych, np tutaj: Ja-Cześć. Słuchaj Składam właśnie podanie na Redaktora, i czy Zgodziłbyś się na przeprowadzenie wywiadu? Ja-Jak się wabi, oraz jaka to rasa? Kolejne do czego mogę się przyczepić jest to, że jak zaczynasz zdanie z dużej litery to kolejne słowa pisz małymi, a nie tak jak tutaj: Ja-Cześć. Słuchaj Składam właśnie podanie na Redaktora, i czy Zgodziłbyś się na przeprowadzenie wywiadu? Ja-No to zaraz Przyjadę . Czy masz jakieś rodzeństwo? Ja-To Wracaj szybko do zdrowia! Kim Chciałbyś w życiu być? Ja- A jaką muzykę Lubisz najbardziej ( Wstaw link do niej)? Ja- Haha. Zbliżamy się do końca wywiadu. Kogo Chciałbyś pozdrowić? Poćwicz na razie i spróbuj w przyszłości. Pamiętaj, że trening czyni mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Stycznia 2015 Premium #265324 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 To jest chyba rozmowa z FB ? Bo to wywiadu nie przypomina Staż to masz duży ale mało na forum jesteś od dnia rejestru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 27 Stycznia 2015 #265330 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jeżeli mam się kierować Twoim wywiadem, to niczego szczególnego z niego nie wynikło. Masz zaburzoną interpunkcję, a do tej sekcji trzeba być nieskazitelnie czystym. Trening czyni mistrza, posiedź trochę, poćwicz i myślę, że za jakiś czas będziesz mógł złożyć podanie. Na chwile obecną jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Stycznia 2015 #265358 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dużo błędu, pytania słabe, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Stycznia 2015 #265372 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Wywiad bardzo krótki, dużo błędów interpunkcyjnych i do tego dochodzi stylistyka. Napisz jeszcze jeden wywiad i staraj się uniknąć tych błędów co popełniłeś w tym wywiadzie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Stycznia 2015 #265373 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi