Gustaw Napisano 1 Marca 2016 #404497 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nick z TS3:Gustaw Kto zawinił (ewentualnie):ZAKRECONY Czas zaistniałej sytuacji: 01.03.2016 19:10 Opis problemu i dowód:ZAKRECONY wyrzucił mnie z kanału i zablokował nie dając wyraźnego powodu.Z tego co wiem to powinien mi powiedzieć to bym nie wchodził. A on mnie wyrzucił i zablokował . Proszę o wyciągnięcie konsekwencji. Świadkowie: @@WujekSasza @@LudzieCygana @@heaVeN. @@Missia ja sobie gadałem z heaVeNem Cyganem o tym że zaraz gramy a on mnie wyrzuca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 1 Marca 2016 #404499 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Jeżeli byłeś na jego kanale to ma prawo Cię z niego wyrzucić oraz dać zablokowanego. Edit. Porozmawiam jeszcze z Bene o tym, ponieważ nie jest to jego pierwsza "wpadka" nadużywania rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 1 Marca 2016 #404500 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Rozumiem kanal vip rozumiem ze zakrecony jest inny na umysle ale wywalac bez powodu i dac zablokowanego? Albo sie daje powod albo naduzywanie rangi tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Marca 2016 #404524 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Jeżeli to był jego kanał ma 100% prawa Cię z niego usunąć siłą bądź nie. Jeżeli to zrobił w sposób mało kulturalny świadczy to jedynie o nim, jeżeli miał powód - cóż więc nie powinno być skargi. Jeżeli natomiast zrobił to z cudzego kanału to zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje. Proszę sprecyzować z jakiego kanału zostałeś usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Marca 2016 #404526 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Z tego co widzę to: 2016-03-01 19:03:07 VirtualServer Info client 'Gustaw'(id:19051) was added to channelgroup 'Zablokowany'(id:57) by client 'ZAKRECONY'(id:13249) in channel '#7.❤ kącik ZAKRECONEGO ❤'(id:7935) Zrobił to na swoim kanale i miał go tego prawo. Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Marca 2016 #404527 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi