Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po krótce się przedstawię.

Nazywam się Fabian, ukończyłem 17 wiosen, w tym roku 18 będzie, z czasem bardziej to się starzeje.

Jestem zameldowany na obszarach województwa Opolskiego, a dokładniej rzecz biorąc w jego

stolicy czyli Opolu. Interesuję się obszernie graffiti od 7 lat w dodatku uwielbiam taniec,

dlatego też ambitnie uczęszczam na warsztaty taneczne z Poppingu. W dodatku mogę dodać,

iż uwielbiam sobie zapalić niejakiego blanta usiąść do kartki puścić dobrego bita i zabrać się

za to przy czym mógłbym siedzieć całymi dniami, nie zważając uwagi na jakiekolwiek prośby ze strony

rówieśników. Jestem sympatycznym chopcem o urokliwej posturze  :D

nie no, żeby nie wyglądało nie jestem żadnym narcyzem.

Potrafią się pośmiać, żartować, ale również szybko się denerwuje :)

Ogólnie rzecz biorąc, mam nadzieję, że zawitam do was na dłuższy okres niż jednego miesiąca.

Na serwerach panuje poziom, który mnie zadowala, stąd plany na dłuższy okres goszczenia u was ;)

Kieruję się instynktem oraz własną twórczością. Ktoś mnie zapyta dlaczego takie zainteresowania?

Wydaje mi się, że człowiek zawsze znajdzie coś co go interesuję, dlatego też z mojej strony

takie hobby. Mogę dodać, że uwielbiam adrenalinę, a jeżeli chodzi o graffiti to jak najbardziej

w tym sporcie występuje ta cecha. Odznaczam się mega poprawną polszczyzną, czasami

ludzie odbierają to w sposób przechwalania się, aczkolwiek nie zwracam na to uwagi.

Lubię czytać książki przeważnie komedie dramaty bądź inne tematy,

stąd mój zasób słów jest, wydaje mi się bardzo szeroki.

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...