Cthulhu2 Napisano 20 Stycznia 2015 #262051 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Imię: Daniel Wiek: 20+ Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Gadu Gadu Staż na forum: 31 dni online Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Jestem recenzentem od prawie miesiąca i dobrze wywiązuje się z funkcji. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Grafik, Recenzent, Zbanowany Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Dam 7/10 szału nie ma, wspomagam się dodatkami w przeglądarce Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskie j: Tyle samo co dla innych rang. Siedzę na MH tylko ze względu na forum i nic poza tym. Większość dnia, ponad 70% spędzam przy laptopie, z tym wiąże się moja praca, oraz hobby. Filmy oglądam codziennie a więc z recenzjami nie mam problemów. To samo z grafiką, nie potrzebuje siedzieć przy zleceniu cały dzień, po prostu jak mam pomysł na zlecenie to je robię, nie tracę czasu na szukanie poradników itp. Z tymi rangami co mam teraz uwijam się tak jak trzeba i nikt nie ma zarzutów. Ranga redaktorska byłaby dla mnie wyzwaniem Lubię rozmawiać z ludźmi i chciałbym tym samym wnieść coś na forum. Przykładowy wywiad: [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam do wywiadu z @.Meli![/align] [align=center][/align] [align=center]Cthulhu [/align] [align=center].Meli [/align] - Witaj! Czy możesz się nam przedstawić i powiedzieć ile masz lat? @.Meli - Siemka! Mam na imię Amelia i mam 21 lat. - Jakbyś się opisała w kilku zdaniach ? @.Meli - Jestem szczerą do bólu osobą, odpowiedzialną i wytrwałą w swoich postanowieniach. Dużo żartuję i ogółem lubię się dużo śmiać, rzadko mam zły humor. Łatwo zarazić mnie śmiechem, ogólnie to sama czasami nie wiem z czego się śmieje . Łatwo się denerwuję i dużo przeklinam, oczywiście nie przez mikro Do gry w cs'a wkładam dużo skupienia. - Masz jakieś rodzeństwo, lub jakieś zwierzaki? @.Meli - Tak mam 2 ożenionych braci i kota. - A kot? Singiel czy tez ma partnera ? @.Meli - Singiel. Kastrat - Ała...ok. Zmiana tematu. Jak wygląda twój przeciętny dzień? @.Meli - Haha, chodzę do pracy niestety.. Godziny otwarcia są od 8-20, od poniedziałku do niedzieli. Wiec jak widać, mam mało czasu dla siebie. A jak mam wolne to impreza, dopóki jestem młoda. - A na czym polega twoja praca? Jesteś jakoś wysoko postawioną osobą w jakiejś poważnej firmie ? @.Meli - Dokładnie TAK! Sprzątanie samochodów jest bardzo poważne:D Pracuje na myjni, sprzątam i zarabiam, nie narzekam:P Czasem i umyje autko. - Czym się interesujesz, jakie masz hobby ? @.Meli - W sumie wszystkim po trochu. Czerpie wiedzę z czego mogę: motoryzacja, kuchnia, zwłaszcza tradycyjna, lubię wędkować w ciepłe letnie noce, pograć w piłkę sitkową i ulubione... jeździć samochodem. Niestety nie mam prawka (jeszcze), ale czasami się zdarzy że poprowadzę i czuje się jak w niebie. - Pisałaś o imprezach, Więc napisz nam, jak lubisz spędzać wolny czas? @.Meli - Uwielbiam spędzać go z moim mężczyzną Gotowanie razem, jedzenie razem, zmywanie...jaaa... i filmy! Najlepiej spędzony czas A jak impreza, to wśród najlepszych znajomych i raczej na spontanie. Oczywiście lubię też długie gorące kąpiele, na które czekam po przyjściu z pracy:p - Mam tylko nadzieje że ci teraz nie przeszkadzam z tą kąpielą A jakie są twoje wymarzone wakacje ? Przypuszczam że na 100% ze swoim mężczyzną @.Meli - Trafiłeś w dziesiątkę! Wymarzone? w kosmosie !! hehe ale najpierw Karaiby lub jakieś inne wyspy. : Czy zdarzył Ci się kiedyś jakiś tzw "epick fail", który zapadł Ci głęboko w pamięci? Może być związany z Tobą, lub który przytrafił się komuś w Twojej obecności. Chodzi mi o tego typu wpadkę, która sprawia, że czujesz się głupio nawet po upływie sporego czasu. @.Meli - Po pijaku? - Tym bardziej! @.Meli - Nie, raczej nie, uczę się na błędach i zapominam. Może jedno... kiedy byłam w przychodni z koleżanką, która czekała na swoja kolej. Oczywiście wygłupiałam się z Erku (moim mężczyzną ), itd.. no i czepiliśmy się gaśnicy. Oczywiście ja musiałam z ciekawości złapać mocniej za uchwyt i.. poszło! Erku cały biały Kiedyś jeszcze go padem uderzyłam w czoło i do tej pory ma bliznę Było trochę przygód, każde uczy nas jak żyć i na co zważać. - Wygląda na to że trzeba przy tobie uważać Czy grasz w inne gry prócz Counter Strike? Tak, jeszcze gram w World of Tank's. - Teraz przejdźmy do tej nudnej części wywiadu.. Jak zaczęła się twoja przygoda z MH? @.Meli: Na MH jestem już rok szukałam dobrego serwera aż znalazłam, na wielu grałam i nie grało mi się tak dobrze jak tutaj Nie było adminów, więc postanowiłam złożyć podanie i tak oto jestem - Wiec jesteś z nami od roku. Jak postrzegasz rozwój MH, czy idzie w dobrym kierunku ? Chciałabyś zobaczyć jakieś zmiany? @.Meli - Podziwiam ludzi którzy wkładają w to wszystko tyle wysiłku i czasu. Więc jeśli są starania to jak ma nie być dobrze? ;p Mi się wszytsko podoba. Przydało by się coś w rodzaju meczyków, w których będzie można robić mieszańce, wyznaczyć adminów którzy ogarniają i rozpoczynają mecze. Zrobić zapisy na forum, takie na luzie. Fajna sprawa. Takie coś by się przydało, ale to tylko tak jak napisałeś.. moje marzenie - Zbliżamy się do końca wywiadu, może podzielisz się jakąś nutką, która ostatnio wpadła ci w ucho. - Chciałabyś kogoś pozdrowić ? @.Meli: Pozdrowienia dla Adminów z FFA, Ciebie oczywiście , H@ i całą resztę ! - Dziękujemy i również pozdrawiamy! - Kilka króciutkich pytań, by poznać gusta - Jakiej muzyki słuchasz? @.Meli - Uwielbiam Rock'a jest mi to najbliższa muzyka takie lata 60-90 ale również dnb - Jaka jest twoja ulubiona potrawa? @.Meli - Uwielbiam swój własny wypikany chlebek na drożdżach - Jaki jest twój ulubiony kolor? @.Meli - Zielony - Jaki gatunek filmów lubisz? @.Meli - Horrory Sc-Fi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 21 Stycznia 2015 #262079 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Moim zdaniem za dużo masz tych rang, ale fajny z ciebie chłopak poradzi sobie, a co do wywiadu plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262082 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wyczuwam parcie na szkło Co mi tam, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 21 Stycznia 2015 #262087 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 W porządku z Ciebie kolega więc masz moje tak, na pewno świetnie dasz sobie radę z wszystkimi obowiązkami forumowymi, które Ciebie dotyczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 21 Stycznia 2015 #262088 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na nie ponieważ będziesz wtedy jedynym redaktorem poza @Danke:* która po zostaniu moderatorem przestała się nim interesować. Poza tym, co za dużo to nie zdrowo Na pierwszym miejscu postaw sobie zlecenia itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 21 Stycznia 2015 #262089 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na TAK spoko chłopak jesteś, da radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Stycznia 2015 Autor #262108 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na nie ponieważ będziesz wtedy jedynym redaktorem poza @Danke:* która po zostaniu moderatorem przestała się nim interesować. Poza tym, co za dużo to nie zdrowo Na pierwszym miejscu postaw sobie zlecenia itd.. Wróżbita Maciej, czy wyrocznia Delficka ? Rangi ogarnę na luzie, może ma to coś wspólnego z tym, że jednak mam swoje lata i nie szukam tutaj "parcia na szkło" by się wyróżnić. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem, byłoby połączenie rangi Recenzent i Redaktor w jedno. Wtedy mógłbym sobie robić to co lubię, bez składania podań o rangi. Wywiad napisany sztywno, ale za to gdy go przeprowadzałem.. bardzo się uśmiałem Props dla @.Meli @Edit: @Danke:* a teraz nadal nie działają ci posty? Wiem tylko że w "Pokażcie swoje mordki" działają ci normalnie, a gdzie indziej odpowiadasz tylko notatkami... ostatnio ktoś zwrócił na to uwagę i dostał za to bana na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Stycznia 2015 #262115 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Tak więc jesteś miły jak i spokojny chłopak, nic do Ciebie nie mam ale kilka dni temu zostałeś grafikiem i wydaje mi się ze jak narazie powinieneś zająć się tym a nie od razu pchać się na wysoką wodę. Sorki ale jestem jak narazie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Stycznia 2015 Premium #262144 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Co racja to racja Nie za dzuzo kolorkow ? moze i robisz fajne wywiady,ale pobafz na grafie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 21 Stycznia 2015 #262173 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na tak SPoko wywiadzik Ogarnięty typ Miły Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262183 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Daje ci tak, ale nie zapędzaj się tak z tymi kolorkami, bo w końcu nie wyrobisz i będziesz musiał rezygnować. Teraz ta milsza część posta, a mianowicie ogarnięty typ, miły, pomocny i wywiad też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Stycznia 2015 #262190 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Im więcej rang, tym większy wkład na rzecz sieci. Nie bardzo rozumiem niektórych tok rozumowania. Cthulhu chce pomóc, ma o tym pojęcie, więc nie może być innej decyzji - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Stycznia 2015 #262194 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na Tak - Chłopak chce pomóc - Moim zdaniem jeżeli ma parę rang to nie przeszkadza a bardziej pomaga sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 21 Stycznia 2015 #262230 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jestem na tak. Wywiadzik spoczko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 21 Stycznia 2015 Grafik #262234 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jestem na Tak. Chłopak jest dojrzały(czasem się nad tym zastanawiam, ale dobra:P) i tak jak napisał w swoim podaniu, idealnie dogaduje się z ludźmi. Ta ranga nie tylko da mu nowy "kolorek" na forum, ale da mu dużo frajdy i zabawy, ponieważ będzie robił to, co w końcu lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Stycznia 2015 #262254 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi