Cthulhu2 Napisano 20 Stycznia 2015 #262051 Udost臋pnij Napisano 20 Stycznia 2015 聽 Imi臋: Daniel Wiek: 20+ Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Gadu Gadu Sta偶 na forum: 31 dni online Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Jestem recenzentem od prawie miesi膮ca i dobrze wywi膮zuje si臋 z funkcji. Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: 聽Grafik, Recenzent, Zbanowany Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Dam 7/10 sza艂u nie ma, wspomagam si臋 dodatkami w przegl膮darce Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskie j: Tyle samo co dla innych rang. Siedz臋 na MH tylko ze wzgl臋du na forum i nic poza tym. Wi臋kszo艣膰 dnia, ponad 70% sp臋dzam przy laptopie, z tym wi膮偶e si臋 moja praca, oraz hobby. Filmy ogl膮dam codziennie a wi臋c z recenzjami nie mam problem贸w. To samo z grafik膮, nie potrzebuje siedzie膰 przy zleceniu ca艂y dzie艅, po prostu jak mam pomys艂 na zlecenie to je robi臋, nie trac臋 czasu na szukanie poradnik贸w itp. Z tymi rangami co mam teraz uwijam si臋 tak jak trzeba i nikt nie ma zarzut贸w. Ranga redaktorska by艂aby dla mnie wyzwaniem Lubi臋 rozmawia膰 z lud藕mi i chcia艂bym tym samym wnie艣膰 co艣 na forum. 聽 Przyk艂adowy wywiad: [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Zapraszam do wywiadu z @.Meli![/align] 聽 [align=center][/align] 聽 [align=center]Cthulhu [/align] 聽 [align=center].Meli [/align] 聽 聽 - Witaj! Czy mo偶esz si臋 nam przedstawi膰 i powiedzie膰 ile masz lat? 聽 @.Meli - Siemka! Mam na imi臋 Amelia i mam 21 lat. 聽 聽 -聽Jakby艣 si臋 opisa艂a w kilku zdaniach ? 聽 @.Meli - Jestem szczer膮 do b贸lu osob膮, odpowiedzialn膮 i wytrwa艂膮 w swoich postanowieniach. Du偶o 偶artuj臋 i og贸艂em lubi臋 si臋 du偶o 艣mia膰, rzadko mam z艂y humor. 艁atwo zarazi膰 mnie聽 艣miechem, og贸lnie to sama czasami nie wiem z czego si臋 艣mieje . 艁atwo si臋 denerwuj臋 i du偶o przeklinam, oczywi艣cie nie przez mikro Do gry w cs'a wk艂adam du偶o聽skupienia.聽 聽 - Masz jakie艣 rodze艅stwo, lub jakie艣 zwierzaki? 聽 @.Meli - Tak mam 2 o偶enionych braci聽i kota. 聽 聽 - 聽A kot? Singiel czy tez ma partnera ? 聽 @.Meli - Singiel. Kastrat 聽 聽 - A艂a...ok. Zmiana tematu. Jak wygl膮da tw贸j przeci臋tny dzie艅? 聽 @.Meli - Haha, chodz臋 do pracy niestety.. Godziny otwarcia s膮 od 8-20, od poniedzia艂ku do niedzieli. Wiec jak wida膰, mam ma艂o czasu dla siebie. A jak mam wolne to impreza, dop贸ki jestem m艂oda. 聽 聽 - A na czym polega twoja praca? Jeste艣 jako艣 wysoko postawion膮 osob膮 w jakiej艣 powa偶nej firmie ? 聽 @.Meli - Dok艂adnie TAK! Sprz膮tanie samochod贸w jest bardzo powa偶ne:D Pracuje na myjni, sprz膮tam i zarabiam, nie narzekam:P Czasem i umyje autko. 聽 聽 - Czym si臋 interesujesz, jakie masz hobby ? 聽 @.Meli - W sumie wszystkim po trochu. Czerpie wiedz臋 z czego mog臋: motoryzacja, kuchnia, zw艂aszcza tradycyjna, lubi臋 w臋dkowa膰 w ciep艂e letnie noce, pogra膰 w pi艂k臋 sitkow膮 i ulubione... je藕dzi膰 samochodem.聽Niestety nie mam prawka (jeszcze), ale czasami si臋 zdarzy 偶e poprowadz臋 i czuje si臋 jak w niebie.聽 聽 聽 - Pisa艂a艣 o imprezach, Wi臋c napisz nam, jak lubisz sp臋dza膰 wolny czas? 聽 @.Meli -聽Uwielbiam sp臋dza膰 go z moim m臋偶czyzn膮 Gotowanie razem, jedzenie razem, zmywanie...jaaa... i filmy! Najlepiej sp臋dzony czas A jak impreza, to w艣r贸d najlepszych znajomych i raczej na spontanie.聽Oczywi艣cie lubi臋 te偶 d艂ugie gor膮ce k膮piele, na kt贸re czekam po przyj艣ciu z pracy:p 聽 聽 - Mam tylko nadzieje 偶e ci teraz nie przeszkadzam z t膮 k膮piel膮 A jakie s膮 twoje wymarzone wakacje ? Przypuszczam 偶e na 100% ze swoim m臋偶czyzn膮 聽 @.Meli - Trafi艂e艣 w dziesi膮tk臋!聽Wymarzone? w kosmosie !! hehe ale najpierw Karaiby lub jakie艣 inne wyspy. 聽聽 聽 聽 :聽Czy zdarzy艂 Ci si臋 kiedy艣 jaki艣 tzw "epick fail", kt贸ry zapad艂 Ci g艂臋boko w pami臋ci? Mo偶e by膰 zwi膮zany z Tob膮, lub kt贸ry przytrafi艂 si臋 komu艣 w Twojej obecno艣ci. Chodzi mi o tego typu wpadk臋, kt贸ra sprawia, 偶e czujesz si臋 g艂upio nawet po up艂ywie sporego czasu. 聽 聽 @.Meli - Po pijaku? 聽 - Tym bardziej! 聽 聽 @.Meli - Nie, raczej nie, ucz臋 si臋 na b艂臋dach i zapominam. Mo偶e jedno... kiedy by艂am w przychodni z kole偶ank膮, kt贸ra czeka艂a na swoja kolej. Oczywi艣cie wyg艂upia艂am si臋 z Erku聽 (moim m臋偶czyzn膮 ), itd.. no i czepili艣my si臋 ga艣nicy. Oczywi艣cie ja musia艂am z ciekawo艣ci z艂apa膰 mocniej za uchwyt i.. posz艂o! Erku ca艂y bia艂y 聽Kiedy艣 jeszcze go padem uderzy艂am w czo艂o i do tej pory ma blizn臋 By艂o troch臋 przyg贸d, ka偶de uczy nas jak 偶y膰 i na co zwa偶a膰. 聽 - Wygl膮da na to 偶e trzeba przy tobie uwa偶a膰 Czy grasz w inne gry pr贸cz Counter Strike? 聽 Tak, jeszcze gram w World of Tank's. 聽 聽 - Teraz przejd藕my do tej nudnej cz臋艣ci wywiadu.. Jak zacz臋艂a si臋 twoja przygoda z MH? 聽 @.Meli:聽Na MH jestem ju偶 rok szuka艂am dobrego serwera a偶 znalaz艂am, na wielu gra艂am i nie gra艂o mi si臋 tak dobrze jak tutaj Nie by艂o admin贸w, wi臋c postanowi艂am z艂o偶y膰聽 podanie i tak oto jestem 聽 聽 - Wiec jeste艣 z nami od roku. Jak postrzegasz rozw贸j MH, czy idzie w dobrym kierunku ? Chcia艂aby艣 zobaczy膰 jakie艣 zmiany? 聽 @.Meli - Podziwiam ludzi kt贸rzy wk艂adaj膮 w to wszystko tyle wysi艂ku i czasu. Wi臋c je艣li s膮 starania to jak ma nie by膰 dobrze? ;p Mi si臋 wszytsko podoba. Przyda艂o by si臋 co艣 w聽 rodzaju meczyk贸w, w kt贸rych b臋dzie mo偶na robi膰 miesza艅ce, wyznaczy膰 admin贸w kt贸rzy ogarniaj膮 i rozpoczynaj膮 mecze. Zrobi膰 zapisy na forum, takie na luzie. Fajna聽sprawa. Takie co艣 by si臋 przyda艂o, ale to tylko tak jak napisa艂e艣.. moje marzenie 聽 - Zbli偶amy si臋 do ko艅ca wywiadu, mo偶e podzielisz si臋 jak膮艣 nutk膮, kt贸ra ostatnio wpad艂a ci w ucho.聽 聽 聽 - Chcia艂aby艣 kogo艣 pozdrowi膰 ? 聽 @.Meli:聽Pozdrowienia dla Admin贸w z FFA, Ciebie oczywi艣cie , H@ i ca艂膮 reszt臋 !聽 聽 聽 - Dzi臋kujemy i r贸wnie偶 pozdrawiamy! 聽 聽 聽 聽 - Kilka kr贸ciutkich pyta艅, by pozna膰 gusta 聽 - Jakiej muzyki s艂uchasz? 聽 @.Meli - Uwielbiam Rock'a jest mi to najbli偶sza muzyka takie lata 60-90 ale r贸wnie偶 dnb 聽 - Jaka jest twoja ulubiona potrawa? 聽 @.Meli - Uwielbiam sw贸j w艂asny wypikany chlebek na dro偶d偶ach 聽 - Jaki jest tw贸j ulubiony kolor? 聽 @.Meli - Zielony 聽 - Jaki gatunek film贸w lubisz? 聽 @.Meli - Horrory Sc-Fi 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 21 Stycznia 2015 #262079 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Moim zdaniem za du偶o masz tych rang, ale fajny z ciebie ch艂opak poradzi sobie, a co do wywiadu plusik Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262082 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wyczuwam parcie na szk艂o Co mi tam, na tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 21 Stycznia 2015 #262087 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 W porz膮dku z Ciebie kolega wi臋c masz moje tak, na pewno 艣wietnie dasz sobie rad臋 z wszystkimi obowi膮zkami forumowymi, kt贸re Ciebie dotycz膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 21 Stycznia 2015 #262088 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na nie poniewa偶 b臋dziesz wtedy jedynym redaktorem poza @Danke:* kt贸ra po zostaniu moderatorem przesta艂a si臋 nim interesowa膰. 聽 Poza tym, co za du偶o to nie zdrowo Na pierwszym miejscu postaw sobie zlecenia itd.. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 21 Stycznia 2015 #262089 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na TAK spoko ch艂opak jeste艣, da rad臋! 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Stycznia 2015 Autor #262108 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 聽 Na nie poniewa偶 b臋dziesz wtedy jedynym redaktorem poza @Danke:* kt贸ra po zostaniu moderatorem przesta艂a si臋 nim interesowa膰. 聽 Poza tym, co za du偶o to nie zdrowo Na pierwszym miejscu postaw sobie zlecenia itd.. 聽 聽 聽 聽 Wr贸偶bita Maciej, czy wyrocznia Delficka ? Rangi ogarn臋 na luzie, mo偶e ma to co艣 wsp贸lnego z tym, 偶e jednak mam swoje lata i nie szukam tutaj "parcia na szk艂o" by si臋 wyr贸偶ni膰. Dla mnie najlepszym rozwi膮zaniem, by艂oby po艂膮czenie rangi Recenzent i Redaktor w jedno. Wtedy m贸g艂bym sobie robi膰 to co lubi臋, bez sk艂adania poda艅 o rangi. 聽 聽 聽 Wywiad napisany sztywno, ale za to gdy go przeprowadza艂em.. bardzo si臋 u艣mia艂em Props dla @.Meli 聽 聽 聽 @Edit: @Danke:* a teraz nadal nie dzia艂aj膮 ci posty? Wiem tylko 偶e w "Poka偶cie swoje mordki" dzia艂aj膮 ci normalnie, a gdzie indziej odpowiadasz tylko notatkami... ostatnio kto艣 zwr贸ci艂 na to uwag臋 i dosta艂 za to bana na SB. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 21 Stycznia 2015 #262115 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Tak wi臋c jeste艣 mi艂y jak i spokojny ch艂opak, nic do Ciebie nie mam ale kilka dni temu zosta艂e艣 grafikiem i wydaje mi si臋 ze jak narazie powiniene艣 zaj膮膰 si臋 tym a nie od razu pcha膰 si臋 na wysok膮 wod臋.聽 聽 聽 聽 Sorki ale jestem jak narazie na Nie聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Stycznia 2015 #262144 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Co racja to racja 聽 Nie za dzuzo kolorkow ? moze i robisz fajne wywiady,ale pobafz na grafie troche Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 21 Stycznia 2015 #262173 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na tak 聽 SPoko wywiadzik 聽 Ogarni臋ty typ 聽 Mi艂y 聽 Pomocny Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262183 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Daje聽ci聽tak,聽ale聽nie聽zap臋dzaj聽si臋聽tak聽z聽tymi聽kolorkami,聽bo聽w聽ko艅cu聽nie聽wyrobisz聽i聽b臋dziesz聽musia艂聽rezygnowa膰.聽Teraz聽ta聽milsza聽cz臋艣膰聽posta,聽a mianowicie聽ogarni臋ty聽typ,聽mi艂y,聽pomocny聽i聽wywiad聽te偶聽spoko聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Stycznia 2015 #262190 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Im wi臋cej rang, tym wi臋kszy wk艂ad na rzecz sieci. Nie bardzo rozumiem niekt贸rych tok rozumowania. Cthulhu chce pom贸c, ma o tym poj臋cie, wi臋c nie mo偶e by膰 innej decyzji - tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 21 Stycznia 2015 #262194 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na Tak 聽 - Ch艂opak chce pom贸c 聽 - Moim zdaniem je偶eli ma par臋 rang to nie przeszkadza a bardziej pomaga sieci 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 21 Stycznia 2015 #262230 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jestem na tak. Wywiadzik spoczko ;p Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 21 Stycznia 2015 #262234 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jestem na Tak. Ch艂opak jest dojrza艂y(czasem si臋 nad tym zastanawiam, ale dobra:P) i tak jak napisa艂 w swoim podaniu, idealnie dogaduje si臋 z lud藕mi. Ta ranga nie tylko da mu nowy "kolorek" na forum, ale da mu du偶o frajdy i zabawy, poniewa偶 b臋dzie robi艂 to, co w ko艅cu lubi 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Stycznia 2015 #262254 Udost臋pnij Napisano 21 Stycznia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi