Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261930 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Chciałbym powiedzieć, że na serwerze COD MOD 400 gra osoba pod nickiem Spr!Nt jest to osoba która się podszywa pod mój nick ale jest w jego nicku mała różnica, ponieważ on po napisaniu Spr!Nt nie ma znaku ^^ a ja mam czyli Mój nick:Spr!Nt ^^ Nick osoby podszywającej się to:Spr!Nt Prosze o zbanowanie tej osoby ponieważ ta osoba gra na moim nicku, myślę że ta osoba zmieni nick. Z GÓRY DZIĘKUJE A i chciałbym dodać że 20.01.2015roku około godziny 20:00 był na serwerze. DZIĘKUJE WRACAM DO GRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261947 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 On może ma taki nick od początku wcale może się pod ciebie nie podszywać daj nam dowód że grał na twoim nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 20 Stycznia 2015 #262040 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 400" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262076 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Że ktoś gra na podobnym nicku nie oznacza że się podszywa. Tylu ludzi gra w cs'a, że prawie nie ma szans, że nikt nie wpadnie na pomysł posiadania podobnego nicku. Osoba z takim samym nickiem jak ja jest opiekunem serwera na innej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262100 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Że ktoś gra na podobnym nicku nie oznacza że się podszywa. Tylu ludzi gra w cs'a, że prawie nie ma szans, że nikt nie wpadnie na pomysł posiadania podobnego nicku. Osoba z takim samym nickiem jak ja jest opiekunem serwera na innej sieci Po raz kolejny wypowiadasz się w temacie który Ciebie nie dotyczy . EDIT: 24h minęły , gracz nie przedstawił żadnych dowodów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Stycznia 2015 #262423 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi