Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Podszywka

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym powiedzieć, że na serwerze COD MOD 400 gra osoba pod nickiem Spr!Nt jest to osoba która się podszywa pod mój nick ale jest w jego nicku mała różnica, ponieważ on po napisaniu Spr!Nt nie ma znaku ^^ a ja mam czyli

Mój nick:Spr!Nt ^^

Nick osoby podszywającej się to:Spr!Nt

Prosze o zbanowanie tej osoby ponieważ ta osoba gra na moim nicku, myślę że ta osoba zmieni nick. 

Z GÓRY DZIĘKUJE

A i chciałbym dodać że 20.01.2015roku około godziny 20:00 był na serwerze. DZIĘKUJE WRACAM DO GRY

Że ktoś gra na podobnym nicku nie oznacza że się podszywa. Tylu ludzi gra w cs'a, że prawie nie ma szans, że nikt nie wpadnie na pomysł posiadania podobnego nicku. Osoba z takim samym nickiem jak ja jest opiekunem serwera na innej sieci :)

Że ktoś gra na podobnym nicku nie oznacza że się podszywa. Tylu ludzi gra w cs'a, że prawie nie ma szans, że nikt nie wpadnie na pomysł posiadania podobnego nicku. Osoba z takim samym nickiem jak ja jest opiekunem serwera na innej sieci :)

Po raz kolejny wypowiadasz się w temacie który Ciebie nie dotyczy .

EDIT:

24h minęły , gracz nie przedstawił żadnych dowodów .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...