Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Podszywka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym powiedzieć, że na serwerze COD MOD 400 gra osoba pod nickiem Spr!Nt jest to osoba która się podszywa pod mój nick ale jest w jego nicku mała różnica, ponieważ on po napisaniu Spr!Nt nie ma znaku ^^ a ja mam czyli

Mój nick:Spr!Nt ^^

Nick osoby podszywającej się to:Spr!Nt

Prosze o zbanowanie tej osoby ponieważ ta osoba gra na moim nicku, myślę że ta osoba zmieni nick. 

Z GÓRY DZIĘKUJE

A i chciałbym dodać że 20.01.2015roku około godziny 20:00 był na serwerze. DZIĘKUJE WRACAM DO GRY

Napisano

On może ma taki nick od początku wcale może się pod ciebie nie podszywać daj nam dowód że grał na twoim nicku.

Napisano

Że ktoś gra na podobnym nicku nie oznacza że się podszywa. Tylu ludzi gra w cs'a, że prawie nie ma szans, że nikt nie wpadnie na pomysł posiadania podobnego nicku. Osoba z takim samym nickiem jak ja jest opiekunem serwera na innej sieci :)

Napisano

Że ktoś gra na podobnym nicku nie oznacza że się podszywa. Tylu ludzi gra w cs'a, że prawie nie ma szans, że nikt nie wpadnie na pomysł posiadania podobnego nicku. Osoba z takim samym nickiem jak ja jest opiekunem serwera na innej sieci :)

Po raz kolejny wypowiadasz się w temacie który Ciebie nie dotyczy .

EDIT:

24h minęły , gracz nie przedstawił żadnych dowodów .

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...