@CrazyKills@ Napisano 18 Stycznia 2015 #260775 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam,mam problem z Cs. Otóż gdy gram na serwerze strasznie mi zacina , chociaz widzę i Ping nie przekracza 80 . Wiem ze to duzo ale to chyba jeszcze nie ten stopień aby tak zacinało . Po chwili mnie wyrzuca i pisze mi : Fake Client. Connection was in idle state. Usunąłem Cs i zainstalowałem ponownie . W domu wifi mi działa, na telefonie czy na iPadzie. Na laptopie rownież mi strony www działają. Prosze o pomoc. Aha , i Cs NONSTEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 18 Stycznia 2015 #260786 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jak cs na steam to tak. W cs opcje video odznacz sync i hd models zaznacz low graphics coś takiego potem zapisz zmiany i na sam koniec w konsoli cs wpisz gl_ansio 0 A i wyłącz synch w karcie graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 24 Stycznia 2015 #263787 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Sebakiller dobrze mówi. Miałem kiedyś podobny problem i tak zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #265301 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Problem dalej występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 #51810 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 #51811 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi