Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260235 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Siema siema, jestem graczem COD MOD 200lv, nick Analny Terrorysta. Musze się troszkę pożalić Otóż niekompetencja tego admina razi w oczy za przeproszeniem. Sytuacja wygladala tak: Gram ninja sobie na mapce, dropnął mi fajny perk, gram,gram typek 2 strzalami zabil mnie w locie na module odrzutowym ktorego uzylem, wszedlem sobie na specta i truje adminowi zeby go zbanowal albo przynajmniej sprawdzil, no nic... Niestety dostałem KICKA, za to że zwracam adminowi uwagę że sie opierdziela, bo gra sobie jak gdyby nigdy nic. Wracając, po kicku, wszedłem na serwer, pomijając fakt, że straciłem dobry perk, ADMIN DALEJ SOBIE GRAL, jak napisalem do niego cos w stylu " bla bla bla BURAKU" dostalem bana na 1h, wszedlem sobie na lapka i randomowy nick N-S, patrze cziter dalej jest, admin expi Pozdrawiam, ktoś sie poczuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260238 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Chłopcze drogi, cały czas siedziałem na spekcie i patrzyłem wielu graczy, byłem sam więc wszystkiego bym od razu nie ogarnął. Chyba źle widziałeś, że sobie expiłem, bo to nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260244 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Hmm wiesz teraz to powinienes dostac bana na 1 tydzien co najmniej za to ze dostales bana i wszedles na aktywnym.... sam sie wkopałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260253 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Po 1 to nie mów do mnie chłopcze, po 2 HLTV działa więc mysle ze mozna spojrzeć, po 3 konto N-S na którym regularnie jest wbijany lv przez mojego brata nie skutkuje jakimkolwiek banem dla mnie, po 4 to przynajmniej byś "super adminie" nie leciał w ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260255 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Hehe ale jesli dostałeś bana na swoje to czemu wchodzisz na konto brata ?? Czy może to tylko ściema ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260262 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Przecież napisałem, tylko dlatego żeby zobaczyć co z tym fantem admin zrobi, cóż poradzę, jedni admini są na właściwym miejscu, a inni nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260268 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ale dostajac bana wydaje mi sie ze nie masz prawa wchodzic nawet na brata konto... nawet zobaczyc sie sie dzieje czy cos... Nie wiem czy beda jakieś konsekwencje z tego ale wydaje mi sie ze powinny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260282 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ja poproszę o hltv + nick gracza który rzekomo był odpalony , jeżeli okaże się że gracz który pisał skargę ma rację wówczas Opiekun Serwera /S@ wyciągną odpowiednie konsekwencje dla admina za brak wywiązywania się z obowiązków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 17 Stycznia 2015 #260460 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A ja jeszcze poproszę o dostosowanie się do wzoru, bo temat poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Stycznia 2015 #261010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Widzę, że olewasz słowa kolegi wyżej. /kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Stycznia 2015 #261011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi