Guest Guest Posted January 15, 2015 #259220 Share Posted January 15, 2015 Mapa: de_eldorado Od kiedy to dostaje się bana za "skanowanie" jakoś większość graczy z konspirantem skanuje ile wlezie a tu nagle ban dla mnie bo akurat "mistz skauta" dostałem no prosze was. Po za tym jak tu nie skanować jak widać jak sobie jakiś terro skacze wysoko w góre i opada zal go nie trafić. A jaki admin tego nie jestem w stanie określić , bo ich nie znam. Ban na 30 min więc jakoś przeboleje ale next time może jakiś kick na początek? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'nie skanuj' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:15003180' [AMXBans] Twoje IP: '83.9.5.12' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted January 15, 2015 #259242 Share Posted January 15, 2015 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate przez pierwsze 7 sekund rundy. Jeżeli złamałeś regulamin to admin miał prawo Cie zbanować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 15, 2015 #259250 Share Posted January 15, 2015 Ok. W takim razie tylko ten admin egzekwuje ten ptk. Można zamknąć. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted January 15, 2015 #259234 Share Posted January 15, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts