Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256503 Napisano 9 Stycznia 2015 Co to wgl ma być??? Jest mapa Nuke(ta zimowa) wszyscy z tt wchodzą na txt i mówie adminom na U@ że tam jest txt, napisalem im to kilka razy. Żaden nie odpisal to w końcu ja swoim ninja zacząłem tam wychodzić i zabijać ich bo mialem moduł odrzutowy. Okej 10 minut do końca mapki aż wkońcu admin pisze na środku że nie wolno tam chodzić jak ja już tam byłem i ban "txt" ja sie pytam - Czemu kur.a mać tylko mnie???????? Żenujące zachowanie adminów .... Było ich chyba 3 a potem wszedł OmI i on dopiero napisał o tym że nie wolno... Już nie chodzi o sam ban bo 30 minut to nic, ale co to miało wgl być miałem bardzo dobre staty nie wiele do nuke brakowało a oni mi z banem wyjeżdżają... Może dlatego że nie lubią Ninjy? Żenada... Po prostu żenada
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256511 Napisano 9 Stycznia 2015 Piszesz skargę, więc przedstaw dowody.
7aro Napisano 10 Stycznia 2015 #256682 Napisano 10 Stycznia 2015 Akurat to ja pisałem ze najwyższy dach to txt. Mogę potwierdzić ze dostałeś bana rundę albo dwie po tym jak to napisałem, specjalnie wcześniej ostrzegałem a zbanował cie 0mI co możne to także potwierdzić. Co do pisania wcześniejszego na u@ nie wiem jak było dokładnie ale dołączyłem parę rund wcześniej i ktoś doniósł własnie na ciebie i do tamtego momentu padły pytania czy to na pewno txt.
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256767 Napisano 10 Stycznia 2015 Jeżeli to jest skarga na adminów . To masz 24h na przedstawienie dowodów na to że admini złamali regulamin bądź dali niesłusznie bana . Czas do godziny 19:27
Teez. Napisano 10 Stycznia 2015 #257019 Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
10 Sty
3
9 Sty
2
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 1 post