Skocz do zawartości

Wyjaśnienie

Livio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Może od razu wyjaśnie moją glupote.

Nie bylo sensu tego dalej ciągnac w koncu i tak sie by wydalo .

Nie jestem tą osoba za, która się podaje i chcialem was za to przeprosić. Wszystko co o mnie wiecie to sa najzwyklejsze kłamstwa. Nie wiem dlaczego tak zrobilem nadal mysle o tym co sie stalo i dlaczego tak zrobilem. Nie mam tych 19 lat czy tam 20 nie wiem ile Mam 16lat. Z calego serca przepraszam was za to że was oklamywalem przez ten caly rok na tej sieci. Dlugo bede musial pracowac na wasze zaufanie ale na szczescie jest juz koniec i trzeba zaczac od nowa. To chyba tyle...

W szczególnosci chcialbym przeprosic aquax'a i n-tego oraz wszystkich ludzi na tym forum

Haha dobry agent :D

Ważne, że się przyznałeś, to się ceni, a nie każdy jest na tyle odważny, żeby odkręcić coś takiego. Oj chłopie, chłopie, wiek to tylko liczba, liczy się to, co masz w głowie. Masz nauczkę hehe :) szczawiku :D

PS. Nie warto dodawać sobie lat, ciesz się młodością tak, jak ja xdd.

Z poważaniem,

Również nie ma to jak wstawić zdjęcie z internetu (tak się domyślam, ponieważ ten chłopak nie wyglądał na 16-latka) do tematu "Pokażcie swoje mordki", ale to już poza tematem i nie wiem czy się nie mylę ponieważ zdjęcie zniknęło albo po prostu edytowałeś post i gratuluję przyznania się do całej sprawy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...