Livio Napisano 8 Stycznia 2015 #256085 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam... Może od razu wyjaśnie moją glupote. Nie bylo sensu tego dalej ciągnac w koncu i tak sie by wydalo . Nie jestem tą osoba za, która się podaje i chcialem was za to przeprosić. Wszystko co o mnie wiecie to sa najzwyklejsze kłamstwa. Nie wiem dlaczego tak zrobilem nadal mysle o tym co sie stalo i dlaczego tak zrobilem. Nie mam tych 19 lat czy tam 20 nie wiem ile Mam 16lat. Z calego serca przepraszam was za to że was oklamywalem przez ten caly rok na tej sieci. Dlugo bede musial pracowac na wasze zaufanie ale na szczescie jest juz koniec i trzeba zaczac od nowa. To chyba tyle... W szczególnosci chcialbym przeprosic aquax'a i n-tego oraz wszystkich ludzi na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Stycznia 2015 #256088 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Oj ty Wariacie. Nie jesteś pierwszą taką osobą, więc u mnie jesteś czysty. Lepiej jak teraz się przyznałeś niż żyć w kłamstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256099 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Haha dobry agent Ważne, że się przyznałeś, to się ceni, a nie każdy jest na tyle odważny, żeby odkręcić coś takiego. Oj chłopie, chłopie, wiek to tylko liczba, liczy się to, co masz w głowie. Masz nauczkę hehe szczawiku PS. Nie warto dodawać sobie lat, ciesz się młodością tak, jak ja xdd. Z poważaniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Stycznia 2015 #256102 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nie przejmuj się, piona wariat. Ale wiesz o tym, że Twojego braku skilla nie ukryłeś przed nami? Od dawna to wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Stycznia 2015 #256106 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 co z tego? ja tez musze sie do czegos przyznac, nie mam 12 lat... a tak na powaznie to nie widze roznicy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 8 Stycznia 2015 #256114 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie też jesteś czysty, często mi dogryzałeś ale nie ma do Ciebie wątów, ważne że się przyznałeś i to się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Stycznia 2015 #256116 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Każdemu należy się druga szansa Przyznałeś się, a to już stawia Cię w lepszym świetle Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 8 Stycznia 2015 #256131 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Niezle niezle, acz kolwiek dobrze, że się przyznałeś, gryzło Cie kłamstwo nie? Nie przeszkadza to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Stycznia 2015 #256143 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie czysty i tak jak napisał Ciesz się młodością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Stycznia 2015 #256130 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Braciszku, wiadomo popełniłeś błąd, jednakże dalej będę Cie lubił i nic się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 8 Stycznia 2015 #256148 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nic się nie stało. Jeśli jesteś ogarnięty możesz mieć dla mnie nawet 11 lat i to nic nie przeszkadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256167 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dobrze że się przyznałeś. Nie znam cię za dobrze ale u mnie jesteś czysty. Jak coś wal śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Stycznia 2015 #256223 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Fajnie że się przyznałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #256236 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cieszę się, że mogłem Ci w tym pomóc. Mam nadzieję, że Twoje słowa są szczere, nie wymuszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Stycznia 2015 Autor #199229 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Bardzo szczere od razu mi lepiej po tym dzieki Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #199215 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Fajnie że się przyznałeś za to wielki szacu . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256383 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Pogawędki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256642 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Również nie ma to jak wstawić zdjęcie z internetu (tak się domyślam, ponieważ ten chłopak nie wyglądał na 16-latka) do tematu "Pokażcie swoje mordki", ale to już poza tematem i nie wiem czy się nie mylę ponieważ zdjęcie zniknęło albo po prostu edytowałeś post i gratuluję przyznania się do całej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257698 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie znam cie ale przejmujesz się pierdołami dalej jesteś sobą tylko ubyło pare lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi