Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255809 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam, moją propozycją na 2 serwery których moim zdaniem brakuje na sieci to serwery: Only HS -ESL maps lub Only HS dd2/nuke/inferno - z tego względu że jest mało tego typu serwerów a na sieci takiego serwera moim zdaniem brakuje ja sam osobiście lubie grać natego typu serwerach , poza tym ludzie będą mogi sobie poćwiczyć / doskonalić swój skill. Drugim serwerem jest : Serwer TP + mapy esl + Only Steam Czekam na opinie co sądzicie o tych dwóch propozycjach serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255826 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Odnośnie drugiej propozycji, raczej uważam że pomysł nie wypali. Typowo serwery TP + do tego only steam szybko padają Najlepszą opcją będzie to aby usprawniać te serwery, które obecnie są na naszej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Stycznia 2015 #255827 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Przydałby się chociaż jeden serwer only steam Ale nie TP, bardziej dd2 only Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Stycznia 2015 #254790 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Odsyłam do tego: http://multi-head.pl/topic/50660-propozycja-serwera-cs-16/page-2#entry269820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Stycznia 2015 #254791 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi