Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Klasa Elektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No więc myślę, chyba jak większość graczy że ta klasa to jest nie do końca przemyślana. Posiada dobre staty+ 3 błyskawicy które na full inta biją dużo ponad 300hp. Więc myśle że można by było coś z tym zrobić.

edit@ mam 340 hp i padam na raz z blyskawicy

Napisano

Mysle podobne gracz na 100 lvl bije z niej ponad 230 a na full inta zabiera 3/4 hp i wystarcza 3 naboje aby dobic taka klase co ma full w hp i lvl wyzszy o 100 do tego nie mozna uniknac blyskawicy i gracz ma 3 fragi na runde na 100%.

Napisano

Mało tego, używając błyskawicy gdzieś w budynku na przykład przechodzi ona przez ściany i już wiadomo gdzie kto jest.

Napisano

Tylko jeszcze trzeba zdążyć. Jak on zza ściany puszcza błyskawice nawet nie musi przeciwnika widzieć.

Napisano

Po co broń zmieniać ? Bezsens..

W moich statach zbliżam się do full hp a i tak koleś grający elektrykiem i mający poziom kilkanaście niższy od mojego mnie zabija 1 błyskawicą. Trzeba coś zrobić z problemem, który jestem pewny nie tylko mnie drażni. Tak jak napisał rqeu, błyskawice przechodzą przez ściany i przykładowo mnie zabijają.

• 3 weeks later...
Napisano

Wystarczy zmniejszyć przelicznik inta na dmg i po sprawie :) 

Również jestem zdania że elektryk jest za mocny z takiej błyskawicy powinien walić/zabierać max 100 hp przy full int :) 

Napisano

Człowieku ty się w tym temacie nie powinieneś wypowiadać bo nie dosyć, że ta klasa jest zbyt dobra to jeszcze tacy jak ty wbijają sobie w nocy i bugują exp. 

Napisano

Hardkor ty za to bugowanie Expa powinieneś dostać karę. Juz nie mówiąc o tym żeby się w tym temacie nie odzywać ....... Klasa elektryk jest za Mocna i koniec nie ma dyskusji

Napisano

Hardkr69 Ty się nie odzywaj. Jestem za tym co napisał Na Hajcie powinieneś dostać jakąś kare za bugowanie expa. A klasa elektryk już na lvl'u 100 jest groźna bo wali około 200 dmg z błyskawicy, dlatego błyskawice powinny zostać osłabione.

• 4 weeks later...
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...