Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255437 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 54 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Geeren. [AMXBans] Powod : ' Aim ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.255.199 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Po 1: Moj nick w grze to: Kiniczanin Po 2: Nie mam aim'a! Po 3: Niby ban z 15.12.2014 a gralem jeszcze wczoraj( 05.01.2015) Po 4: Mam steam i po co mial bym czitowac?! Po 5: Chyba admin sie pomylil przy banowaniu Po 6: Mamy to samo id i pewnie dlatego zostalem zbanowany! Mam nadzieje ze tym razem bedzie pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2015 #255439 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Zapraszam Admina do przedstawienia i rozpisania demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255444 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ale po co demko? Jak ja wczoraj gralem i mamy pewnie ten sam steam ID. I nie nazywam sie Geeren tylko "Kiniczanin". No czlowieku wez troche pomysl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255454 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ale po co demko? Jak ja wczoraj gralem i mamy pewnie ten sam steam ID. I nie nazywam sie Geeren tylko "Kiniczanin". No czlowieku wez troche pomysl! Czytaj troche ze zrozumieniem, wyzej jest napisane ze czekac trzeba na wypowiedz admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 7 Stycznia 2015 #228612 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jeżeli masz STEAM, to musisz zresetować router. Ban jest na IP i musisz zmienić swoje IP. Na odwołanie od bana jest 24 godziny, a demko admina jest raczej nie potrzebne bo ban jest jeszcze z tamtego roku. Od razu uprzedzam Twoje pytanie, nie odbanujemy tego IP, ponieważ cheater wróci. A że mogłeś grać na serwerze to znaczy, że masz zmienne IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #246304 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Napisz czy reset routera coś zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255583 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ok dało sie , dzięki pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Stycznia 2015 #255587 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wyjaśnione. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Stycznia 2015 #255588 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi